Истекувањето на Galaxy Note 10 продолжува со промотивниот материјал на Samsung

Galaxy Note  10 kebocoran berlanjut dengan materi promo Samsung

Утре е денот кога Galaxy Note 10 конечно го прави своето официјално деби, но гласината успеа фабриката да избави еден голем протек пред Samsung да открие.

Протекоа некои официјални парчиња промо материјал на Galaxy Note 10. Дели од Droid-Life, материјалот ни обезбеди повеќе информации за Белешка 10, и како Samsung планира да ги промовира во јавноста.

Протековите наведуваат дека Samsung ќе зборува за Note 10 како „компјутер“ не само за паметен телефон, нудејќи можност за играње игри, филмски студија и интелигентен игла на С Пен. S Pen ќе ви понуди движења на воздухот, како што се менување музички нумери или контролирање на презентации без да го допирате телефонот и ќе можете да го користите иглата како далечински затворач за Note Camera 10, исто така.

Тој екран за белешка 10 исто така ќе биде главниот фокус за Samsung. Денешното истекување потврдува дека Note 10 ќе биде достапен во две димензии на екранот – 6,3 инчи и 6,8 инчи – и дека секоја ќе има „кино дисплеј близу до подлабоката длабочина од рамката“.

Samsung ќе вклучи алгоритам кој ќе ви помогне да извлечете максимум од Note Battery 10, да научите како го користите вашиот телефон и да ја оптимизирате батеријата за тоа. И кога е време за надополнување, копчето Note 10 ќе ви овозможи брзо да ја полните батеријата побрзо да ја полните.

Промо материјал за камера Samsung Galaxy Note 10

Конечно, протекоа промо-материјал на Samsung се фокусираше на одликите на фотоапаратот Note 10. Ова вклучува ефекти на видео-бока, „леќи со голема моќност“ и три микрофони за Зумирање за да снимите звук во областа на дисплејот што ќе снимате видео.

Самсунг утре и официјално ќе ги претстави Galaxy Note 10 и поголемата Note 10+, и се надеваме дека ќе биде објавен и моделот 5G. Нов мобилен телефон најверојатно ќе биде лансиран во рок од неколку недели од настанот утре.