Истекувањето на OnePlus 7T покажува дека 7 Pro не добива ажурирање

oneplus 7t leak

Давањето на заклучок за тоа што треба да предложи OnePlus 7T е дека компаниите ќе го подобрат OnePlus 7 што е поевтино од OnePlus 7 Pro. И на крај, компанијата сите пее на сите танцувајќи, даваме пет ретки starsвезди овде на советник за технологија.

Со мазен дисплеј од 90Hz, подобрена камера и ладна скокачка камера, OnePlus ќе се расипе. Што значи дека обичниот OnePlus 7 е неправедно оправдан, бидејќи сè уште е многу добар, едноставно не е многу привлечен и има помалку одлични карактеристики.

Овој нов протек преку OnLeaks и Pricebaba сугерира дека OnePlus може да го користи својот редовен циклус за шестмесечно ажурирање за да обезбеди ажурирање 7, а не 7 Pro. Досега видовме OnePlus 3T, 5T и 6T како подобрувања во средниот циклус што додаваат нови процесори, поголеми екрани и помали сензори и сензори за отпечатоци на екранот, соодветно.

Истекувањето покажа мобилен телефон со ист степен како OnePlus 7 и практично истиот дизајн на обвивка, но со нов модул со кружни фотоапарати со три хоризонтални леќи. Ова ќе додаде трети леќи на 7 што има два.

Pricebaba, исто така, ги откри 7 и 7 Pro рендерирање пред нивното лансирање, што се покажа како точна, па има добра шанса ова да е 7T, срамнето со надградба на камера. Ова значи дека за прв пат од „OnePlus 2 2015“, компанијата ќе има целосен годишен рејтинг во 7 Pro што ќе избере да не го ажурира исто така.

Не сме сигурни во врска со линиите во дизајнот на модулот за камера затоа што никогаш порано не е видено на телефон на OnePlus, но освен тоа се чини дека ова е истекување на телефон за кое се надеваме дека ќе биде објавено во ноември, како и во претходните години.

Но, ако сé што направи е да додадеме една камера на својот секундарен уред, OnePlus можеби нема да може да го оправда големото лансирање во Newујорк како порано. Ако ова истекување е точно, тоа ја покажува голема моќност на OnePlus 7 Pro – не треба да се ажурира.