Како да ги гледате Lega Pro натпреварите со Kodi

Како да ги гледате Lega Pro натпреварите со Kodi

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

СТАР И НЕ Ажуриран ИТЕМ.

Прочитајте ги овие секогаш ажурирани: Најдобрите додатоци на Kodi Italia | ФЕВРУАРИ 2020 година

——————

Меѓу многуте додатоци за Kodi кои се достапни денес, би сакал да истакнам Sportube што е навистина фантастично додатоци за видете ги натпреварите на Лега Про. Едноставните додатоци на пасиштата ги преземаат врските од sportube.tv кој е специјализиран за натпревари од малолетни серии, но и други спортови како што се одбојка и така натаму. Од она што го чита на мрежата, тој е секогаш многу ажуриран со прифатливи квалитетни врски и сите тие се на италијански јазик без одложување на гледањето со присуството на многу стриминг игри.

Инсталирајте Sportube од складиште

Ако наместо тоа, сакате да го инсталирате Sportube од складиштето, треба да го додадете складиштето СуперРепо влегува внатре Систем -> Управување со датотеки -> додај Извор -> Никој и додадете ја URL-то http://srp.nu/ доделување на име на наше задоволство и кликнете на ДОБРО.

Сега, кога го додадовме репо-спојувањето, можеме да влеземе Систем -> Додаток -> Инсталирајте од поштенска датотека -> СуперРепо-> Isengard -> Сите -> складишта и пребарувајте ја и инсталирајте ја датотеката суперрепо-xxzip со кликнување на неа.

Сега ајде да продолжиме со кликнување на Инсталирајте од складиштето Кликнете на СуперРепо -> Додаток на видео -> Sportube и конечно натаму Инсталирај Сега кога сте го инсталирале Sportube ќе го најдете во домот под насловот Видео -> Додаток на видео -> Sportube.

Повторувам дека сè е нелегално и вие го направите тоа на ваш сопствен ризик и ја преземате вашата одговорност. Овој напис е напишан за информации само со прегледување на ресурс кој е лесно и лесно достапен на Интернет.

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!