Како да ги зачувате сите јазичиња Safari што се отворени како обележувачи на iPhone …

Cara menyimpan semua tab Safari yang terbuka sebagai bookmark di iPhone ... 1

Дали некогаш сте истражувале нешто во Safari на iPhone или iPad и сакате да зачувате врски за сите отворени јазичиња? Секако, можете да проверите секој одвоено, но тоа е мачна задача која трае подолго отколку што треба.

Со неколку други нови функции на iOS и iPadOS, корисниците сега можат да ги зачуваат сите отворени јазичиња „Сафари“ како обележувачи и еве како.

Зачувајте ги сите отворени јазичиња во Сафари на iPhone или iPad

Со отворање на Safari заедно со јазичето што сакате да го зачувате, само следете ги овие чекори за да ја означите врската како група.

1) Држете го копчето Копче за обележување возење

2) изберете Додадете обележувачи за картичката (број).

Додадете обележувачи за iPad табови Сафари

3) Ова ќе создаде нова папка за јазичето. Значи, дајте ја папката име и изберете локацијата.

4) Допрете на неа Зачувај.

Зачувајте ја папката во iPadOS Safari Tabs

Готово и готово

Оваа нова функција е многу корисна за оние кои отвораат многу јазичиња во Сафари и сакаат да ги зачуваат сите нив.

Што е ново за iPad?

Има многу Новите одлики доаѓаат со iPadOSЕве неколку упатства за карактеристики што можете да ги видите.

Завиткајте го

Од некој што треба да заштеди многу обележувачи, ова е одлична нова функција за Safari на iOS и iPadOS и заштедувач во реално време.

Што мислите за оваа нова функција? Дали е тоа и она што го чекавте? Слободно можете да ги споделите вашите размислувања за тоа во коментарите подолу.