Како да ги избришете пораките WhatsApp

WhatsApp (1)

Ако сè уште не знаете Избришете ги пораките WhatsApp Ако се каете што кажавте или грешите во разговорот. Ова е карактеристика што дојде пред неколку месеци за да отстрани порака од разговорот и да ја направи нечитлива за другата страна. Но, во неколку чекори мора да исполнете одредени услови.

Ако направите грешка во разговорот или одлучите да жалам што ќе му кажете на таа личност, можете да ја избришете пораката WhatsApp, така што никој случајно не ја чита. Ова мора да го сторите пред некој друг да го прочита, и секогаш да ги исполнувате роковите што WhatsApp ги обезбедува за да ги избришете пораките испратени од вас.

Како да избришете порака

Лесно и многу корисно Одете на проблематичниот разговор и допрете и задржете ја пораката што сакате да ја испратите. Други икони како означување, одговор или напред автоматски се појавуваат во лентата со задачи. Но, можете да ја видите иконата за ѓубре. Кликнете на оваа икона за ѓубре Избришете ги пораките испратени од WhatsApp. Апликацијата прашува дали сакате да ја избришете сами или за сите. Бидете внимателни при изборот на опција. Опцијата за бришење не исчезнува.

Порака WhatsApp

Ако видите опција на WhatsApp Избришете ги сите И тоа што го пишуваш исчезнува. Се разбира, таа работи само ако пораката е испратена пред еден час или еден час. Пред два или 3 дена Вие не можете да ги избришете пораките на WhatsApp со месеци. Да се ​​одлучи 1 Потребно е само време.

Следете ја пораката. Бидејќи оваа порака е отстранета, се чини дека можете да видите дека некој ја избришал, но не оставајте. Треба да најдам добар изговор за вас, но ако направите грешка или не сакате барем нема да можете да ја прочитате вашата порака.

Во принцип, можете да избришете само пораки што не ги чита другата страна. Но, во реалноста не е така ако не сакате да снимате или само жалите 1 Можете да избришете порака со часови.

Како да ги читам избришаните пораки?

Постојат неколку трикови Прочитајте ги избришаните пораки на WhatsApp Некои специјални апликации што можат да го сторат тоа.Ова е упатство за читање на избришаните пораки WhatsApp по контакти. Бидете свесни дека апликациите што ветуваат чуда на WhatsApp можат да бидат измами и да инсталираат малициозен софтвер на вашиот телефон. Во овој случај, одете во услугата за телефонска куќа што е можно поскоро и вратете ја нормалната состојба без вируси на вашиот паметен телефон.

whatsapp