Како да ги набавите Некросол, Некролона и ДНК-точките во мечот Покемон и штитот

Cara mendapatkan Necrosol, Necroluna, dan Titik DNA di Pokémon Sword and Shield

Ареајугони | Вашиот простор за Areajugones | видео, филм, серија и аниме игри Вашиот простор за видео игри, филмови, серии и аниме – ќе најдете сè што е поврзано со PlayStation, Xbox, Nintendo, компјутер и сите содржини од филмови, серии и аниме

Ти благодарам за Одг дома, сега можеме да имаме нови суштества натаму Одг меч и штит. Пронајдени се додадени видови Реширам, Зекром и Кирем. Сите тројца се легендарен Покемон од петтата генерација. Исто така достапно Солгалео, Лунала и Некрозма, легендарниот на седмата генерација. Овие две триа имаат нешто посебно, а тоа е една од компонентите што може да добие две нови форми со тоа што ќе им се придружат на другите два Покемон. Поточно, зборуваме за Киурем и Некрозма, кои можат да се комбинираат со Реширам и Зекром и Солгалео и Лунала, соодветно. За да се случи ова спојување, потребни се одредени предмети. Ова е ДНК советтоа Некросол и Некролона.

Сега овој Одг е достапен во меч и штит, сега можеме добијте предмети потребни за неговата еволуција. Во однос на Ureурем, ни треба ДНК совет за да можете да се придружите Реширам или Зекром. Значи, ова ќе биде Курем Вајт или Курем Црнсекој. Добро, за да ја добиеме ДНК-точката, ние мора да одиме на улицата Паубло Ладера, со Кирем и Реширам (или Зекром) во тимот.. Кога разговараме со продавачот, ќе го прифатиме саканиот предмет.

Мечевите на Одг и Шилд „добиваат“ нов Одг од Покемон дома

Што се однесува до Некрозма, ќе ни треба Некросол да го комбинираме со Солгалео и да го добиеме Некрозма на самракот на самракот. За да го добиеме овој предмет, мора да го сториме истото со ДНК-точката: само разговарајте со продавачите на пазарот со Некрозма и Солгалео во тимот. Истата работа се однесува на Некролона, но покемонот што треба да го донесеме во тимот е Некрозма и Лунала. Како резултат на методот за комбинирање на овие два Покемон се нарекува Некрозма, крилја на зората. Сега само треба да ги следите овие чекори за да уживате во овој импресивен и моќен покемон, легендарен тренер.

Како да ги набавите Некросол, Некролона и ДНК-точките во мечевите Покемон и Шилд Хавиер Реглеро Маркос