Како да ги поврзете Sea of ​​Thieves со Twitch

Bagaimana menghubungkan Sea of ​​Thieves ke Twitch

Поврзете ја сметката на Sea of ​​Thieves на сметката Twitch, за да можете да отклучите повеќе козметички производи за ограничено време.

Многу пирати таму бараат да добијат некои плен бонуси со поврзување на сметката на Twitch Sea of ​​Thieves. За среќа, овој процес е доста стрес и лесен за правење. Додека фреквенцијата поврзана со Twitch-Prize е ниска, добра е идејата да ги поврзете овие две сметки за да никогаш не пропуштите сјајна нова козметика.


Како да ги поврзете Sea of ​​Thieves со Twitch

Врска Море на крадци со гранче

Може да ја поврзете морето на крадците до извртување преку веб-страницата „Море на крадците“ под „Сметка“. Побарајте капки Twitch Part.

Пред да започнете, прво и најважно сакате да бидете сигурни дека имате сметки за двете овие услуги. Пријавувањето за сметка на Twitch е бесплатно и лесно може да се направи. Што се однесува до морето на крадците, шансите се веќе разрешени. Чекорите за поврзување на сметката Twitch Sea of ​​Thieves се следниве:

  1. Оди до Океан на крадци веб-страница
  2. Кликнете на копчето за профил (глава на пиратски) во горниот десен агол и изберете најава
  3. На екранот на Мајкрософт, најавете се на вашата сметка на Xbox Live / Microsoft и ќе бидете вратени во местото Море на крадците
  4. Кликнете на вашиот копче за профил од горе десно
  5. изберете Сметка
  6. Скролувајте надолу кон Капките на Twitch дел
  7. Кликнете на врската Врска за влечење на сметката копче и внесете ја сметката на Twitch Account
  8. Честитки, сега го поврза Морето на крадците со Twitch

Со сметката „Море на крадците“ поврзани со вашата сметка „Твитч“, вашата сметка сега ќе има квалификувани награди. Секогаш кога се случи некој настан, мора да се движите на Twitch, да се најавите на вашата сметка и да го забележите потребното време. Доколку имате поврзана сметка, веднаш ќе добиете подарок во игра. Забележете дека има моменти кога наградата се одложува, па можеби ќе треба да бидете трпеливи.


Најновата награда за Twitch е топот на опсидијан. Секој што гледа 30 минути море на крадците за време на разговорот како Денот на пиратството, ќе го добие овој многу ексклузивен козметички брод. Сега кога сте поврзани со Twitch Sea of ​​Thieves Twitch, можете да добиете и подарок со ограничено време секој пат кога ретко организира настан. Пловидба до водичот на крадците Shacknews за водичи за понатамошно пребарување!

По потекло од земјата подолу, Сем Чендлер беше релативно нов во индустријата, започнувајќи пред неколку години како изнајмувач на писатели. Откако помина низ неколку универзитети, се стекна со диплома и ги пронајде нозете, го најде своето ново семејство на Шакнјус како Уредник за упатства. Нема ништо што тој сака повеќе отколку создавање упатства што ќе му помогнат на некого. Ако ви треба помош со упатство или видите нешто што не е во ред, можете да го чуруликам: @SamuelChandler