Како да го гледате започнувањето на iPhone 11 директно од денес во 14 часот.

HD Tecnología

Денес во 2 часот попладне. од Аргентина, Apple ќе лансира нов iPhone 11, заедно со Pro и Pro Max верзиите, заедно со нови хардверски и софтверски производи, а ние ќе ви кажеме како да го погледнете.

Настанот ќе се одржи во Стив Jobsобс Тетер, лоциран во Кампусот Купертино, Калифорнија, салата на хај-тек настанот на „Епл“, каде што тој направи многу свои последни најави. Ова ќе биде испратено преку страницата на Apple (линк), а за прв пат и на YouTube:

Специјален настан на Apple – 10 септември 2019 година

Што да очекувате од новиот iPhone?

Како да го гледате започнувањето на iPhone 11 директно од денес во 14 часот.  1

Веќе знаеме дека iPhone 11 ќе има нов SOC A13, а по некое време грбот ќе се ажурира, со нов дизајн на модул на квадратни фотоапарати, а овој пат Apple ќе биде поставен во средина за прашања поврзани со безжично полнење.

Основниот модел ќе има две камери и 4 GB RAM меморија, додека моделите Pro и Pro Max ќе имаат три фотоапарати, 6 GB RAM и поддршка за Apple Pencil за прв пат на iPhone. Постојат и други детали иако изворот е различен, затоа претпочитаме да чекаме попладне за да ги потврдиме.

Што мислите за новиот iPhone 11? Дали сакаат да ги видат или дали мислат дека ќе бидат повеќе слични?