Како да го одврзете вашиот vivo Z3x

Во овој туторијал, ние ќе го покажеме Како да го одврзете вашиот vivo Z3xкористејќи ги алатките AutoRoot. Иако процесот во живо Z3x Unroot со користење на алатки AutoRoot е безбеден, најдобро е прво да направите резервна копија на уредот. ВЕРЦИИ ЗА ДЕВИЗИЈА.

Плик виво Z3x

Z3x беше објавен во живо во 2019 година, април. vivo Z3x содржи Qualcomm SDM660 Snapdragon 660 (14nm) Octa-core (4 × 2,2 GHz Kryo 260 и 4 × 1,8 GHz Kryo 260) процесор и Adreno 512 GPU. vivo Z3x користи 32-mAh не-отстранлив литиум јонска батерија. Врз основа на нашите тестови, батеријата Z3x трае цели денови со умерена до голема употреба.

Прочитајте исто така: Ажурирајте го вашиот vivo Z3x на Android 8.0 / / 8.1 Oreo

Чекор по чекор упатство Како да го разоткриете Z3x vivo:

1. Преземете и инсталирајте ја најновата верзија на алатките AutoRootTools (линк подолу).

2. Овозможете USB режим за дебагирање на вашиот Z3x виво. Одете во Поставки, За телефонот, а потоа движете се надолу во Изградба на број. Допрете го седум пати, во кој момент треба да ја видите пораката: „Сега сте развивач! Сега вратете се во Поставки, режим на развивач и овозможете USB дебагирање.

4. Стартувајте ги AutoRoot Алатките на вашиот компјутер, а потоа поврзете го вашиот телефон преку неговиот USB кабел за синхронизација. Почекајте неколку секунди за AutoRoot Tools да ги препознаете во живо моделот Z3x и бројот на верзијата. Ако не се открие автоматски, можете да изберете vivo Z3x во поставките за рачно конфигурирање на уредот.Како да го одврзете вашиот vivo Z3x

5. Вашиот екран во живо на Z3x може да прикаже скокачки прозорец “Дозволи дебагирање на USB?” Проверете “Секогаш дозволи од овој компјутер”, а потоа допрете ОК.

6. Кликнете на копчето Unroot, седнете и почекајте.

Како да го одврзете вашиот vivo Z3x

7. Штом ќе заврши процесот, телефонот ќе се рестартира и ќе имате Unrootedvivo Z3xКако да го одврзете вашиот vivo Z3x

Тоа е за што станува збор Како да го одврзете вашиот vivo Z3x користејќи ги алатките AutoRoot. Ако имате какви било прашања во врска со тоа како да го избришете Z3x Live, ве молиме известете ни во делот за коментари подолу.

Забелешка: Иако упатството за слики не е за vivo Z3x, но исто така е и процесот на unrooting vivo Z3x со користење на AutoRoot Tools.

Преземете ги AutoRoot Tools V3.0 од овде (Ажуриран линк)

јас сакам Се вчитува …