Како да закажете објави на Инстаграм како професионалец

http://elandroidelibre.elespanol.com/

Социјалното вмрежување стана дел од нашите секојдневни животи, на начин на кој комуницираме со другите. Во неа фотографијата зазеде релевантна улога, а во неа Инстаграм има многу да се направи.

Социјалните мрежи сега се дел од матрицата на Фејсбук.Таа се етаблира како основен простор за слики на Интернет, што ги тера сите да сакаат да бидат таму.

Сепак, објавувањето фотографии е потребно време, и ако сакаме да го максимизираме обемот и да го минимизираме времето што го чекаме за оваа апликација, мора да користиме апликација за поддршка. Една од нив е Афи, Моќна апликација која ни овозможува да закажеме публикации, меѓу другите.

Како да закажете објави на Инстаграм

http://elandroidelibre.elespanol.com/

Апликацијата за која зборуваме денес е бесплатна и можеме да ја инсталираме од Google Play Store. За да го искористиме, треба да се регистрираме и да се регистрираме и да го поврземе нашиот профил Инстаграм, така што фотографиите може да се видат на социјалните мрежи.

http://elandroidelibre.elespanol.com/

Откако ќе завршат овие два чекори (ако имате овозможена автентикација во два чекори, мора привремено да го оневозможите сè додека не ја завршите регистрацијата) Мора да ја извршите оваа акција.

  • Ја отвораме апликацијата.
  • Кликнете на долниот дел, каде што вели дека Програмирање.
  • Ние го избираме типот на објавување што го сакаме.
  • Изберете слики за да испратите.
  • Ние пишуваме опис ако тоа е слика.
  • Ние означуваме луѓе и пополнуваме различни полиња.
  • Кликнете на крстот за да потврдите објавување.
  • Ние ги избираме денот, времето и другите параметри.
  • Кликнете на објави.

Сега само треба да почекаме за да пристигне избраното време.

Повеќе од закажаните публикации

http://elandroidelibre.elespanol.com/

Важно е да се напомене дека Афи ни дозволува, покрај закажување на оваа публикација, да пребаруваме меѓу најважните и најшироки хаштагови, и да избереме часови на кои нашите контакти најверојатно ќе ја видат публикацијата.

Како што рековме, оваа апликација е бесплатна, но веќе услужна исплата Ако сакаме да ја искористиме максималната можност за нашите фотографии, иако ова е нешто што е насочено кон професионалци.

Како да закажете објавување на Инстаграм како професионален 1

Апфи: Програма за објавување на Инстаграм Верзија: Автор: Бара ИНСТАЛНИ ИНСТАЛНИ Големина: