Како да заштедите и зачувате играта Дивизија 2

Како да заштедите и зачувате играта Дивизија 2 2

Ние ви кажуваме како да ја зачувате и зачувате играта The Division 2. За она што досега игравме, многу системи и механика се вообичаени области во оваа пригода.

Како да заштедите и зачувате играта Дивизија 2

Како и првиот натпревар, Дивизија 2 користи упорен светски дизајн, што значи дека оваа игра е постојано поврзана со мрежните сервери на Ubisoft.

Дури и ако играте сам и не сте поврзани со истата работна површина како Темната зона, сепак сте поврзани со серверот. Тоа значи дека заштедата не е нешто што треба да го направите рачно.

Всушност, Дивизија 2 има автоматски систем за складирање, така што ако не ја видите опцијата да го заштедите напредокот, не грижете се, за сè позади сцената се грижи.

Во најголем дел, ова е прилично удобна конфигурација, но недостатокот на опција за рачно зачувување може да биде непријатност кога сакате да ја напуштите мисијата на половина пат.

Обично, ќе изгубите напредок и ќе мора да започнете од најблиската контролна точка, наместо да скокате од и каде што сте застанале.

Само внимавајте да не правите долги мисии премногу блиску до спиењето. Ако не, можеби ќе се најдете во ситуација кога треба да продолжите да притискате до крај или да ризикувате да го загубите напредокот.

[Total: 0 Rata-rata: 0/5]

Најновото ажурирање е 2019-08-20 / АПИ на приклучна врска / слика за филијали

Ново Судење