Како да избегнете грешки што се уриваат Dead by Daylight

Како да избегнете грешки што се уриваат Dead by Daylight

Тој Чудни работи DLC штотуку пристигнавме Мртов во текот на денот и тој го стори тоа со многу нови содржини што ги израдува фановите. Како и да е, како и обично секој пат кога има големо ажурирање во видео-играта „Однесување интерактивни“, лепенката носи и некои Бубачка. Многу корисници на Xbox One и други платформи доживуваат проблеми при пребарување игри. Играта известува дека има неуспех да се поврзе со серверот и останува на бесконечното вчитување на екранот што го принудува рестартирањето. Како и да е, за оваа грешка нема решение, но има едно за другите што предизвикува хаос.

Dead by Daylight направи впечатлива грешка при преводот на шпански јазик

Се повикуваме кршеници требаше да биде случајно што предизвика некои игри да завршат порано од очекуваното и без да ни дадат поени што ги заработивме. Како што беше коментира Лидерите на заедницата „Dead by Daylight“, канадска студија ја испитуваат можноста оваа грешка да се случи во игри каде возбудата е активна Светло што умира (Претходно познато како изумрена светлина). И со најновите ажурирања, функционалноста на оваа можност стана многу поразлична од она што беше во минатото, така што се чини дека произведува еден вид некомпатибилност со играта.

Решението? Тоа е едноставно: ако ви се случува да играте убиец не користете светло што умира (Мртва светлина на англиски јазик). Спротивно на тоа, ако сте преживеан, ние можеме да ви дадеме само неколку предлози. Ако ја видите оваа возбуда активна во играта, обидете се да добиете неколку поени брзо и да дозволите да бидете фатени од убиецот за да заврши што е можно поскоро и може да ги додадете крвните поени што сте ги освоиле. Од нашето искуство, паднаа несреќи во средината на натпреварот, па можеби на почетокот немаше толку многу проблеми.

10 убијци што сакаме да ги видиме во Dead by Daylight

Умирање на светлината претрпе а драстични промени со ново ажурирање од Dead by Daylight. Ако пред тоа казнување до 50% од поправките на генераторот, откако опсесијата беше мртва, сега е клуч да се одржува опсесијата, за секој преживеан покрај опсесијата да висиш на јадицата плус токените што ќе ги добиеш. Колку повеќе ќе добиете, толку повеќе ќе казните подобрувања. Светлото што умира ќе престане да активира кога опсесијата ќе умре. Запомнете дека Dead by Daylight е достапен за сите клиенти Игра Xbox и тој само додаде Stranger Things DLC во кој се вклучени Демогоргон, Стив Харингтон и Ненси Вилер.