Како да имате 25 GB слободен простор за облак на DropBox со резервна копија на Водафон +

Schermata-2015-06-03-alle-17.19.14-610x183

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

Резервната Vodafone + е обновена и нуди 25 GB слободен простор за облак на DropBox. Резервни паметни телефони со Android и iOS со резервна копија Vodafone +: вака функционира

Vodafone и Dropbox ја ажурираат апликацијата BackUp +: 25 GB слободен простор за облак за да ги задржат сите нивни спомени

Водафон ја обновува Резервната копија +, нуди 25 GB облак простор засекогаш

Резервната Vodafone + се обновува без да трошите сообраќај на податоци. Ако имате понуда за Интернет, можете да активирате 25 GB дополнителен простор бесплатно.

Резервна копија на Водафон +: 25 GB бесплатно со Dropbox

По лансирањето во последните месеци, Водафон обнови ја програмата Резервна копија + многу корисен и интересен софтвер кој ви овозможува да имате 25 GB слободен простор за облак на DropBox за да заштедите фотографии, видеа, именик и други важни податоци, кои на овој начин можат да бидат заштитени во случај на загуба / загуба / размена / замена на паметниот телефон.

Vodafone Backup + е апликацијата Vodafone во партнерство со Dropbox за безбедно складирање и пристап до содржината на паметниот телефон. Апликацијата се обновува со некои интересни вести. Благодарение на Backup +, фотографиите, видеата, музиката и контактите на вашиот паметен телефон се зачувуваат директно на сметката Dropbox. Така, можете да ги најдете сите ваши податоци и содржини во секое време и на кој било уред!

Резервна копија на Vodafone + ги синхронизира сите фотографии, музика, видеа и контакти на вашиот уред. Се разбира, можете да изберете кои албуми и која содржина ќе биде или не треба да се синхронизира.

Непотребно е да се споменеважноста да имаме секогаш достапна копија на сите наши лични податоци: како што добро знаеме, во случај на проблеми со паметните телефони (но не само), неопходно е да имате копија од сите наши најважни податоци како што се фотографии и видеа, кои често ги кажуваат најдобрите моменти што ги поминавме во друштво на пријатели, роднини и познаници.

И покрај многуте софтвер кој во моментов е достапен на пазарот за да направи копија на сите наши податоци, некои од нив целосно бесплатно, некои корисници опстојуваат во не сакајќи да активирате автоматска копија на фотографии, видеа и други лични податоци. Во случај на проблеми со паметниот телефон, се жалиме затоа што фотографиите, видеата и другите важни датотеки се изгубени засекогаш.

Наместо да се кандидирате за покритие во случај на проблеми, не е подобро заштити се и обидете се да ги спречите? Особено ако сте клиент Водафон, од денес немате повеќе изговори: веднаш активирајте автоматска копија на вашите лични податоци со софтверот Резервна копија +, само ажурирани, нудејќи добро 25 GB облак простор потполно бесплатен на DropBox!

Најдобри бесплатни програми за резервна копија за Android и iOS: Резервна копија на Vodafone +

Благодарение на проширувањето на соработката помеѓу Dropbox е Водафон, всушност, сите клиенти на Водафон можат да ја искористат предноста на убавината на облак простор на DropBox потполно бесплатна, еднаква на 25 GB, валидна засекогаш (само ако ја користите програмата Резервна копија + да се вчитаат податоците што се зачувани на DropBox).

Како да користите резервна копија Vodafone + за да направите резервна копија на вашиот паметен телефон Android и iOS

Да ја користите услугата Резервна копија + Водафон ќе биде доволно за да бидете клиенти Водафон со план што вклучува барем Вклучен 1 GB сообраќај (практично сите планови се добри).

Содржината на резервната копија Vodafone + ќе биде зачувана во одредена папка на сметката Dropbox наречена „Резервна копија на Водафон +„И ќе бидат достапни од паметни телефони, таблети и компјутери.

Многу важна работа: разменетите податоци преку апликацијата нема да ги еродираат праговите предвидени во планот. Во пракса СИТЕ датотеки што ги испраќате во DropBox преку Backup + НЕ ќе бидат броени во вашиот телефонски план и според мене ова е голема предност што ја нуди програмата Backup +.

Како да направите бекап на Android и iOS бесплатно со резервната копија на Водафон +

На пример, ја активирав автоматската копија на фотографиите на Google Photos, но секој пат кога ќе треба да ги поставувам преку WiFi, домашната интернет мрежа е блокирана сè додека не се заврши ажурирањето. И невозможно е да ги испратите резервните фотографии на Google Photos со помош на телефонската мрежа бидејќи секоја фотографија тежи 5-10 MB: за неколку дена би завршил да истечам на GB достапен за сурфање на Интернет. Со Backup +, од друга страна, Сите мои фотографии можам да ги поставам директно на DropBox и можам да имам 25 GB слободен простор за облак без да се влијае на GB навигацијата вклучени во мојот план. Фантастично!

Во заклучок, копирајте ги податоците на паметниот телефон никогаш не било полесно благодарение на Backup +, новата апликација Водафон за iOS и Android која нуди убавина на 25 GB простор за чување на облак на Dropbox.

Побрзајте и направете го резервна копија на сите датотеки и документи на вашиот паметен телефон iOS или Android да избегнете да ги изгубите во случај на проблеми.

Се сеќавам на тоа да се користи Backup + едноставно преземете ја апликацијата на вашиот паметен телефон и таблет, најавете се или креирајте ја вашата сметка за Dropbox и наведете која содржина треба да се чува бесплатно на облакот: штом ќе завршат овие едноставни операции, самата апликација ќе биде таа за автоматски ги архивираат посочените информации, без никаков понатамошен напор од корисникот.

Навистина е лесно да се направи целосна копија на вашиот паметен телефон благодарение на програмата Резервна копија +.

Како што се очекуваше, Резервната + е достапна бесплатно за сите клиенти на Водафон и на паметен телефон и на таблет со оперативен систем Епл или Андроид.

Апликацијата може да се преземе од App Store и Play Store, очигледно бесплатно.

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!