Како да инсталирате f4mtester на Kodi [Guida e download ZIP]

https://techiemoe.com/wp-content/uploads/2020/07/Инсталирајте-ја-најновата-верзија-на-F4mProxy-и-F4mTester-на-Kodi.png

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

f4mtester тоа е спектакуларно додатоци за Kodi што го користат многу други додатоци како што се ТВ Земи што ви овозможува да отворите врски многу побрзо. Додатоците се достапни и како едноставен ZIP ред за инсталирање на Kodi, но од она што го читаме на мрежата, многу корисници известуваат дека имаат проблеми и затоа решивме да напишеме посветен напис на како да инсталирате f4mtester на Kodi.

Првиот метод е очигледно преку датотеката ZIP.

Инсталирајте ја најновата верзија на f4mtester на Kodi користејќи ја датотеката ZIP

Да се ​​инсталира f4mtester од датотеката ZIP мора да се нагоре Поставки -> Додатоци -> Инсталирајте од датотеката ZIP и пронајдете ја датотеката ZIP на додатокот и притиснете на неа за да инсталирајте го на вашиот Kodi потоа од Дома одете во Видео -> Додатоци за да најдете f4mtester инсталирајте и започнете со употреба.

Преземете ја најновата верзија f4mtester

Ажурирана најновата верзија на f4mtester пред неколку дена можете да го најдете со пребарување на Google “преземете ја најновата верзија f4mtester “.

Автоматска инсталација на f4mtester

Бидејќи многумина имаат проблеми со инсталирањето на додатокот, вториот метод е уште поедноставен бидејќи кога користите додаток на кој му е потребен f4mtester, ќе видите екран за преземање и автоматски f4mtester ќе се инсталира на Kodi без многу потешкотии.

Инсталирајте f4mtester од SuperRepo

Друга алтернатива е да инсталирате f4mtester со тоа што ќе барате СуперРепо (Како да инсталирате SuperRepo на Kodi [Foto e Video]) Штом е овозможено SuperRepo, одете на Видео -> Додаток на видео -> Друго и пребарувајте за f3mTester и штом ќе го пронајдете кликнете на датотеката ZIP за да ја инсталирате.

Повторувам дека сè е нелегално и вие го направите тоа на ваш сопствен ризик и ја преземате вашата одговорност. Овој напис е напишан за информации само со прегледување на ресурс кој е лесно и лесно достапен на Интернет.

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!