Како да инсталирате SnapBridge апликација на компјутер – Виндоус 7, …

Како да инсталирате SnapBridge апликација на компјутер - Виндоус 7, ...

Како да инсталирате SnapBridge апликација на компјутер - Виндоус 7, 8, 10, Мек 1

Тој е сигурен и лесен за употреба на апликацијата. Вашите фотографии и видеа ќе бидат испратени до вашиот телефон и компјутер откако ќе ги земете.

Мора да прочитате: Како да користите апликација Keepsafe на компјутер или лаптоп

Како работи SnapBridge?

Откако ќе се инсталира, врската помеѓу камерата и паметните уреди останува активна сè додека уредите се близу и батеријата е инсталирана. Фотографиите ќе се синхронизираат кога камерата е во режим на хибернација или кога уредот е зачуван во торбата.

Нема да има прекини на вашиот уред додека е спарен бидејќи апликацијата одржува постојана врска со вашиот фотоапарат преку BLE (Bluetooth ниска енергија). Ова обезбедува ултра низок ефект на батеријата и на фотоапаратот и на вашите уреди. Апликацијата Snapbridge се префрлува на Wi-Fi или Bluetooth кога пренесува фотографии и видеа.

Чекори за преземање на апликацијата SnapBridge за вашиот компјутер

Преземете ја и инсталирајте ја оваа апликација на вашиот компјутер или лаптоп. Можете да инсталирате SnapBridge 115.0.0.9.100 на вашиот Mac OS или Windows PERSONAL COMPUTER. Ако сакате да ја инсталирате апликацијата SnapBridge, прочитајте го овој напис. Getе добиете два начина да ја инсталирате апликацијата на вашиот компјутер со помош на плеерот за апликации Nox или BlueStacks.

Преземете и инсталирајте SnapBridge на компјутер (Mac OS и Windows)

Следете ги овие два начина за да инсталирате SnapBridge на вашиот компјутер:

 • Инсталирајте ја SnapBridge апликацијата користејќи плеер за апликации во BlueStacks
 • Инсталирајте ја апликацијата SnapBridge со плеер за апликации Nox
 • Инсталирајте ја SnapBridge апликацијата користејќи плеер за апликации во BlueStacks

  Како да инсталирате SnapBridge апликација на компјутер - Windows 7, 8, 10, Mac 2

  Плеер за апликации BlueStacks е апликација која ви овозможува пристап до апликации со Android на компјутерот. Следете ги овие чекори за да инсталирате која било апликација Android на лаптоп со BlueStacks:

 • Прво, преземете и инсталирајте го BlueStacks на компјутер (Посетете го BlueStacks.com)
 • Стартувајте го плеерот за апликации на компјутер
 • Одете во емулаторот и притиснете го копчето Мои апликации
 • Пребарајте за апликацијата SnapBridge
 • Откако ќе видите дека резултатот од пребарувањето SnapBridge оди напред и инсталирајте го
 • Пријавете се на сметката на Google за пристап до апликациите Play Store и BlueStacks
 • Откако ќе се најавите, постапката за инсталација SnapBridge ќе започне врз основа на вашата Интернет врска.
 • АПК и карактеристики на SnapBridge:

 • Ви овозможува да ги прилагодите поставките за камерата
 • Сликите се преземаат откако камерата е поврзана со паметни уреди
 • Ви овозможува да го поврзете паметниот уред со пет камери
 • Камерата може да се конфигурира
 • Корисниците можат да гледаат преземени слики и да ги споделат на социјалните медиуми.
 • Инсталирајте ја SnapBridge апликацијата на компјутер со Nox

  Како да инсталирате SnapBridge апликација на компјутер - Виндоус 7, 8, 10, Мек 3

  Овие се чекорите што треба да се следат:

  1. Преземете и инсталирајте ја апликацијата Nox на вашиот компјутер (Посетете го BigNox.com)
  2. Пријавете се на вашата сметка на Google, бидејќи апликацијата е емулатор на Android
  3. Одете на пребарување и пребарување за SnapBridge
  4. Инсталирајте ја SnapBridge апликацијата на емулаторот Nox
  5. Кога инсталацијата е завршена, можете да започнете да користите SnapBridge на вашиот компјутер.

  Карактеристики и функции на апликацијата SnapBridge

 • Никон објави ажурирана верзија на SnapBridge за да понуди непречено споделување на фотографии и трансфер. Тие вклучуваат:
 • Подобрен интерфејс и поврзаност
 • Одлично далечинско фотографирање
 • Интеграција на простор-слика
 • Добрите страни на SnapBridge

 • Можете да преземете сурови слики
 • Подобрување на употребливоста
 • Компатибилен со широк спектар на уреди како iOS12.1
 • Ви овозможува да спарите со 5 камери
 • Конс

 • Мора да користите плеер со апликации за да ја преземете апликацијата
 • Може да имате проблеми со вчитувањето со плеерот за апликации BlueStacks
 • Последни зборови

  SnapBridge нуди ефикасен и брз начин за пренесување или споделување на фотографии и видеа. Тоа е сигурен софтвер, секој може да го користи.

  Поврзан пост: Најдобар начин да добиете апликација за фотографирање на FaceApp за компјутер