Како да направите Кирлија да стане галада во Одг Гоу

Како да направите Кирлија да стане галада во Одг Гоу

Денешната заедница „Покемо Го“ се одржа вчера, и се фокусира целосно на Одг позната како „Ралц“. Тренерот може за кратко време да запознае неколку од нив далеку повеќе од вообичаеното. Оние што сакаат да ги направат посилни ги носат своите нови пријатели во посилна држава. Една од овие еволуции е позната како Галаде, а добивањето на Ралц за оваа еволуција е малку потешко од директниот процес. Ние ќе ви го разредиме она што треба да направите за да го добиете вашиот Raltz во третата форма на Gallade.

Еволуирајте го Ралц до Галад во Одг Гоу

Специјален ралц

Пред да одлучите дека сакате вашиот Raltz да биде Галад, треба да бидете сигурни дека започнувате со мажите од Raltz. Сите Галади се мажи, за да бидете сигурни дека го правите тоа правилно, треба двојно да проверите дали вашиот Ралц не е жена. Можеби ќе сакате малку да прошетате за да видите дали не можете да ги споредите предностите на некои мажи од Ралц за да го пронајдете идеалниот избор.

Откако ќе се решите за Raltz, човекот што сакате да го користите; Можете да преминете на следниот чекор.

Доаѓање до Кирлија и Синох Стоун

Галадата е трета еволуција на Ралц, па затоа треба да го смените машкиот Ралц во својата втора форма, Кирлија. Willе го направите ова како што сторивте со другите еволуции, и ќе му дадете на вашето бонбони „Ралц“ доволно за да цвета. Сега мора да имате човек од Кирлија. Кога ја имате оваа еволуција, постојат две точки за разгранување за вашата Kirlia надолу. Меѓутоа, за да ја направите Кирлија да прерасне во галада, потребен ви е Синон Стоун.

Синох Стоун ќе ви ја покаже играта што сакате Кирлија да биде Галаде, отколку повеќе традиционална форма на Гардевоар. За да го добиете Sinnoh Stone, можете да го искористите ова со пополнување на одредени награди за истражување на терен, учество во борбени борби или со водење битки за водачи на тимот. Кога го имате вашиот Sinnoh Stone, не заборавајте да го користите на вашиот Kirlia кога ќе дојде време да го развиете.

Тоа е описот како да ја направите вашата Кирлија галада. За оние кои бараат да добијат сјајна верзија на Галадата, можеби ќе сакате да дојдете на Денот на заедницата Pokemon Go со некои Sinnoh Stones, за да се осигурате дека кога ќе земете сјаен Raltz, можете да го претворите во вашата драгоцена сјајна Галада веднаш штом ќе ја фатите.