како да откриете каде е вашиот неуреден син

Многу родители се префрлија на апликации за следење шпиони / мобилен телефон

Дали сте слушнале за шпионски апликации? Тој се повеќе е навикнат да ја знае локацијата на децата и да проверува што прават на Интернет

Многу родители се загрижени за активностите на нивните деца кога не се наоколу. Особено ако детето е хаос. Затоа, тие се свртуваат кон технологија за да помогнат во грижата и да ги заштитат малите деца. Најкористената алатка е апликација за шпион (или) родителска контрола), која се здоби со популарност во текот на изминатите неколку години, овозможува, преку следење на мобилни телефони, да ја дознаете вашата локација, што консумирате на Интернет и што сте скриле од родителите.

Децата имаат навика да бидат копилиња, па дури и лажговци. Тие исто така стануваат многу лесни за совладување на новите технологии и истражување на доброто и лошото на Интернет. Како резултат, многу родители се грижат за тајните што прават нивните деца.

Анкета од а апликација за шпион откри дека публика од пет до 15 години поминала 25 часа месечно гледајќи содржина од YouTube. тоа YouTube оди и Деца на YouTube е голем двигател на тие часови пред видео платформата. Игра како Minecraft, Roblox, Brawl Stars, Avakin Life и Free Fire е меѓу најчесто користените, придружени со Whatsapp и социјални мрежи – Фејсбук и Инстаграм. Она што е претерано е загриженоста на многу родители, кои на крајот избираат мобилен телефон трагач.

Многу родители се префрлија на апликации за следење шпиони / мобилен телефон Кога се мобилни, децата често играат игри и пристапуваат до социјалните мрежи (WhatsApp, Facebook и Instagram)

Пред развојот на технологијата, да се има информација од деца на далечина беше прилично комплициран процес. Можеби се сеќавате на родителите како се јавуваат на училиште, во куќите на пријателите или на нивните баба и дедо. Деновиве, особено со пристигнувањето на апликации, стана полесно да се следи секојдневниот живот на децата, па дури и да се дознаат причините зошто поминуваат часови на Интернет.

Како работи апликацијата шпионски / мобилен tracker?

Многу родители се свртеле кон шпионски апликации за да следат што прават нивните деца кога заминуваатМногу родители се свртеле кон шпионски апликации за да следат што прават нивните деца кога заминуваат

Кога е инсталиран на вашиот мобилен телефон за да ги придружува вашите деца, мобилен телефон трагач започнете да споделувате информации со родители, како што се апликациите што ги користат нивните деца, со кои комуницираат Whatsapp или СМС-порака, страниците и видеата што ги гледаат и многу повеќе.

За дете кое искористи, благодарам мобилен телефон трагач, полесно е да се открие дали тој е отсутен во час и да се следи дали детето е безбедно во друга околина, на пример во домот на врсникот или роднината, на улицата игра или патува сам. Активностите се пренесуваат на одговорните преку а интерфејсот обезбедено од самата апликација. Дури и ако нема интернет поврзан со телефонот, тоа е апликација за шпион може да ги пријави сите постапки пред родителите користејќи технологија за геолокација на GPS.

Која шпионска апликација да се користи

MSpy е апликација за шпион за следење мобилен телефон MSpy е една од најпознатите преземени апликации за мониторинг со повеќе од 25 одлики.

Постојат многу апликации за следење на децата што ви се допаѓаат. Една од најчесто користените е mSpy, целосна апликација за шпионски и мобилни тракери што ја прикажува историјата на повици на вашето дете, GPS локација, испраќање на текстуални пораки (WhatsApp / СМС), историја на пребарување, користени апликации, информации за испраќање е-пошта и повеќе од 20 одлики.

При инсталирање mSpyАпликацијата работи тивко на паметниот телефон на вашето дете. Иконата на уредот нема поставувања за функција, само таму за да можете да ги следите од далечина. тоа mSpy Ова може да се користи во кој било прелистувач и е компатибилно со Андроид и iOS.

Сега е многу полесно да се види дали вашето дете ја кажува вистината или е безбедно, нели? Ти користиш апликација за шпион со твоите деца? Остави коментар во вашето искуство.