Како да преземете апликација Keepsafe за компјутер (Виндоус и Мек)

Како да преземете апликација Keepsafe за компјутер (Виндоус и Мек)

Вие сте блокирани од гледање реклами.

Како да преземете апликација Keepsafe за компјутер (Виндоус и Мек) 1Претставување на Фото Сводот на сеќавањата Дали имате фотографии и видеа што не сакате да ги споделувате со сите? Ако некогаш сте посакале апликација да ви помогне да ги чувате вашите фотографии и видеа приватни и безбедни, тогаш Keepsafe е апликацијата за вас.

Преглед на апликацијата Keepsafe

Keepsafe е меѓу најдобрите сводови апликации на пазарот. Keepsafe не само што ви помага да ги чувате вашите податоци приватни, туку ви нуди и можност да ги направите овие податоци доколку го изгубите уредот.

Со Keepsafe, не треба да се грижите за iousубопитните луѓе да добијат пристап до вашите приватни датотеки. Keepsafe ви помага да ги заштитите вашите податоци со ПИН код или ИД на допир на допир на допир.

Вие сте блокирани од гледање реклами.

Како да преземете апликација Keepsafe за компјутер (Виндоус и Мек) 2

Можеби поминувате повеќе време на вашиот компјутер и сакате да имате погодност да го имате Keepsake на вашиот компјутер. Следете го упатството подолу за инструкции како да го инсталирате Keepsafe на вашиот компјутер.

Како работи „Keepsafe“?

Главната задача на апликацијата е да ги чувате вашите податоци безбедни од yingубопитните очи. Користејќи бројни слоеви на криптирање за да ја постигнете задачата.

Тој нуди широк спектар на средства за заштита. Овие вклучуваат тактилна заштита на отпечатоци, заштита на пински код и еден од најбезбедните технолошки системи познати како воено криптирање. Може да претпоставите каде се користи овој систем.

Некои од забележителните карактеристики што ќе ги најдете во апликацијата вклучуваат резервен систем. Идејата зад оваа функција е безбедно да ги чувате вашите датотеки во облакот. Секогаш кога ќе го изгубите уредот, можете лесно да пристапите до вашите податоци со преземање на истиот од облакот.

Значи, дали тоа значи дека ако никој не може да го види, не може да го сподели? Не мора. Апликацијата ви овозможува да ги споделувате вашите фотографии и видеа со секој што го сакате.

Чекори за преземање на апликацијата Keepsafe за вашиот компјутер:

Како да преземете апликација Keepsafe за компјутер (Виндоус и Мек) 3

 1. Првиот чекор е да го преземете емулаторот BlueStacks на вашиот компјутер од Официјална веб-страница на BlueStacks. BlueStacks ќе ви помогне да извршите апликации со Android на вашиот компјутер бидејќи не можете директно да инсталирате APK-датотеки на вашиот компјутер.
 2. Откако ќе ја преземете BlueStacks, инсталирајте го на вашиот компјутер. Ако имате инсталирано какви било предизвици при инсталирање на BlueStacks, можете да добиете помош од тука.
 3. Откако ќе инсталирате BlueStacks на вашиот компјутер, одете на почетната страница на BlueStacks и побарајте Google Play Store.
 4. Откако сте во Google Play Store, побарајте Keepsake и кликнете на копчето за инсталација.
 5. BlueStacks ќе ја преземе и инсталира апликацијата Keepsafe. Кратенка за тоа ќе се појави и на почетната страница на BlueStacks. Сега можете да одите напред и да го користите Keepsafe на вашиот компјутер.

Горенаведениот метод работи за Windows 10, 8.1, 7 и Mac PC.

Функции и функции на апликацијата Keepsafe:

Главните карактеристики на апликацијата Keepsafe вклучуваат:

Приватност: Keepsafe ги чува вашите податоци приватни со тоа што ги крие од другите корисници. Само вие можете да пристапите до овие датотеки. Може да користите ПИН или идентификација на допир на отпечаток од прст. Други корисници не можат да ги видат овие датотеки од нивната галерија апликација или управувачот со датотеки.

Екрипција: Keepsafe користи шифрирање на шифрирање AES-256. Се смета за еден од најдобрите методи за криптирање и се смета за банкарско и воено одделение. Ова значи дека дури и ако го изгубите вашиот уред, никој не може да користи брутална сила за пристап до вашите датотеки.

Синхронизација на датотеки: Ова ви помага да ги споделувате датотеките во Keepsafe на различни уреди. Во случај да немате паметен телефон со вас, но имате вашиот компјутер блиску до вас, ќе можете да пристапите до датотеките што сте ги поставиле во Keepsafe преку вашиот паметен телефон.

Предности на Keepsafe

 • Keepsafe е едноставна апликација за употреба. Корисничкиот интерфејс е пријателски и секој може да го користи.
 • Keepsafe нуди опција за употреба на биометриски карактеристики за најавување. Ова е многу полесно отколку да користите ПИН-и лозинки.
 • Апликацијата е моќна и странците тешко можат да пристапат до неа без ваша согласност.
 • Користете јак SSL.
 • Резервниот план е ефективен, бидејќи не треба да се грижите кога ќе ги изгубите податоците.
 • Конс на апликацијата Keepsafe

 • Апликацијата е делумно ограничена. Не е целосно бесплатно. Keepsafe има бесплатна граница од 5000 датотеки. Needе треба да ја добиете премиум верзијата за да вчитате повеќе датотеки.
 • Сепак, вреди да се добие безбедноста и приватноста.
 • Вие нема да можете да се држите со скокачки реклами кои се континуирани.
 • Може да се уморите да користите биометриски пат секој пат кога ќе се најавите во апликацијата.
 • заклучок

  Keepsafe прави одлична работа за чување на вашите слики приватни и безбедни. Тоа го прави повеќе од очекуваното. Станува збор за многу сигурен стан, оној што би им го препорачал на сите.

  Вие сте блокирани од гледање реклами.

  Поврзан пост: Како да преземате и инсталирате уредувач на видео снимки на компјутер

  Вие сте блокирани од гледање реклами.

  Поврзани Мислења

  Вие сте блокирани од гледање реклами.