Како да проверите дали возилото е осигурано или украдено

Како да проверите дали возилото е осигурано или украдено

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

Verification RCA Italia е фантастична апликација за Android која ви овозможува да проверите дали возилото има осигурување и е украдено. Само вметнете ја регистарската табличка и играта е направена за неколку секунди ќе знаете сè за анализираното возило

Како да проверите дали возилото е осигурано или украдено

Проверете ја RCA Италија е апликација Android што ќе ви овозможи да проверете дали возило (автомобил, мотор или мопед) тие се опфатени со RCA, ако е украдено и исто така сите детали за возилото како што се моделот и карактеристиките.

Особено во бесплатната верзија можете да видите само дали е така обезбедени или украден, додека во верзијата Pro, која чини помалку од 2 евра, можете да ги видите и анализирате и дветеи италијански и странски таблички, проверете ја цената и датумот на истекување на печатот и многу други информации допаѓа:

  • Проверете го осигурувањето на возила со италијански таблички
  • Проверете го осигурувањето на возила со бугарски и летонски регистарски таблички (верзија на УЈП)
  • Проверете дали е украдено возило
  • Зачувајте ги направените проверки (верзија PRO)
  • Зачувајте ја локацијата за верификација (со датум и време) (верзија PRO)
  • Консултирајте се со присутните проверки со разни филтри (верзија на УЈП)
  • Знајте ги трошоците и крајниот рок Печат на возилото
  • Додадете потсетници за роковите за преглед, Печат, RCA. (Верзија на УЈП)
  • Добијте технички детали за возилото (договор за ACI)

Апликацијата е многу комплетна и ги проверува податоците во реално време со тие офицери на италијански и странски бази на податоци. Податоците се ажурираат на секои 3 дена директно од субјектите, и затоа во некои случаи податоците не се многу прецизни и ажурирани, но во секој случај со оваа апликација ќе ги имаме многу податоци за анализирање.

Преземете ја верификацијата RCA Italia

Може да ја преземетеАндроид апликација Проверете ја RCA Италија бесплатно со набавки во апликација или 1,99 € за да ги имате сите функции отклучени и без рекламирање. За да се работи, требацелосен пристап до мрежа и спречува уредот да заспие.

Преземете ја APK Проверете RCA Италија

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!