Како да се добие статистиката на WhatsApp

Како да имате статистика на WhatsApp

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

WhatsCloud е фантастична апликација за Android која ви овозможува да добиете бесконечна серија статистики за употребата на WhatsApp. Еве каде да го најдете

Како да добиете статистика на WhatsApp со многу интересни податоци благодарение на WhatsCloud

Whatsapp е најпопуларната апликација во светот за размена на пораки, фотографии, видеа, документи и многу повеќе и ако сте редовен корисник, сигурно малку статистика тие никогаш не боли, ќе открие колку време го поминуваме во разговор со пријател, какви се најчесто користени зборови и многу други корисни информации.

За да го направите ова, апликацијата ни помага WhatsCloud за Android, што ви овозможува да собери на неколку страници многу статистики за употребата на WhatsApp така што имаме целосна слика за тоа како ја користиме апликацијата за разговор.

WhatsCloud, од графика што не е навистина излечена, сепак собира серија статистики од нашите разговори за WhatsApp, како што се бројот на испратени пораки, разменетите медиуми, список со најчесто користени зборови, разговорот каде што бевме најактивни сите сезонски од броеви, проценти е графика.

Статистика понудена од WhatsCloud

  • Анализирајте го разговорот со секој учесник
  • Графичко претставување на статистичките податоци со графикони и дијаграми
  • Интерактивни графикони со зум и преглед
  • Најактивни учесници во разговор
  • Најчесто користени зборови
  • Најпрометните денови во неделата
  • Просечна фреквенција на испраќање пораки
  • и така натаму

Значи мала, но многу корисна апликација затоа што ќе ви овозможи да дознајте како користите WhatsApp и како го поминувате времето на најпопуларната апликација за пораки во светот.

Преземете WhatsCloud

Можете да преземете WhatsCloud бесплатно директно од Google Play Store со кликнување на следниот линк и ако одлучите да го инсталирате За да работи, WhatsCloud мора да има пристап до мрежата и спречете го уредот да оди во режим на подготвеност. Исто така има и еден Премиум верзија од цена од 1,89 евра со што се отстранува огласот и се додаваат уште некои статистики.

Преземете АПК WhatsCloud

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!