Како да се добие Quicksilver на нечиј небо

Cara mendapatkan Quicksilver di No Man's Sky

Сакате да знаете што е Quicksilver и како можете да добиете повеќе од тоа? Ова е сè што треба да знаете.

Quicksilver е премија валута што играчите можат да ја добијат кога играат No Man’s Sky. Додека многу игри нудат начин да го купите Quicksilver директно со пари од реалниот свет, никој небо не вклучува никаков вид микро трансакции за да ви помогне да излезете од кривата. Наместо тоа, мора да научите како да го набавите Квисилвер на нечиј небо на старомоден начин. Ова е она што треба да го знаете.


Како да се добие Quicksilver на нечиј небо

За разлика од многу премиум валути таму или дури и Нанити – останатите „премиум“ валути на „No Man’s Sky-Quicksilver“ се нешто што може да се добие само за време на специјални настани во универзумот на No Man’s Sky. Првично воведена минатата година, Quicksilver им овозможува на корисниците да купат егзотична опрема од специјализирани добавувачи на „The Space Anomaly“, што забележа некои подобрувања со надградбите.

како да направите Quicksilver на нечиј небо
Можете да ја посетите придружната синтеза на Quicksilver во Аномалија за да купите егзотични предмети со вашиот Quicksilver.

Се разбира, додека многумина што прават пауза од играта може да се борат да најдат начини да го добијат Quicksilver сега, имаме малку лоши вести. Во моментов нема активни настани каде играчите можат да го добијат Quicksilver додека играат No Man’s Sky. Ова е недостаток во ова време, затоа што има голем број на производи понудени на продавачот на Quicksilver што играчите можеби ќе сакаат да ги добијат, особено некои егзотични украси, па дури и некои прилагодувања.

И покрај тоа што не можете да го добиете Quicksilver во моментов, се надеваме дека ќе видиме нов претстојн настан во иднина кој ќе им овозможи на играчите повторно да соберат на премиум валути. Бидејќи продавачот е сè уште достапен во играта и таа валута сè уште се појавува во вашите информации за патникот додека ја пребарувате продавницата, сигурно е дека ќе дојде нов настан во заедницата во одреден момент однапред. Засега, заробените играчи добиваат повеќе единици и ги спасуваат своите наци.


Сега кога знаете како да го добиете Quicksilver, проверете дали сте се вратиле на пребарувањето и упатството на No Man’s Sky, каде ќе најдете многу дополнителни информации за да бидете зафатени со најновите ажурирања. Па можеш и ти следете ги Shacknews на Твитер, каде што ќе ги видите сите наши новости, одлики, па дури и други упатства што се споделуваат секој ден.

Oshошуа има диплома за уметности во креативно пишување и го истражува светот на видео игрите онолку долго колку што може да се сети. Тој уживаше во сè, од големи димензии РПГ до мали инди скапоцени камења и сè помеѓу.