Како да се игра сплит екран во Делот 2

Како да играте Сплит екран во Делот 2 2

Ние ви кажуваме како да играте Сплит екран во Дивизија 2, ако е можно. Способноста да се игра во режим на локална соработка е нешто што сакаат фановите, но се чини дека станува збор за нешто што е игнорирано од програмерите од една или друга причина.

Како да се игра сплит екран во Делот 2

Поделбата 2 не дозволува да играте во режим на локална соработка на Сплит-екран. Како и неговиот претходник, режимот со повеќе плеери е целосно на Интернет и не постои начин двајца играчи да уживаат во играта во исто време на истата конзола. Со дивизија 2, ова е разбирливо. Одличен отворен свет значи дека во основа, две одвоени настани од играта мора да се одвиваат истовремено, или играчите мора да останат на одредено растојание од домаќинот.

PS4 и Xbox One можеби нема да можат да изведат два случаи на Дивизија 2 со доволно перформанси или лојалност за да ја направат играта пријатна. Дури и компјутерите за игри со високи производи може да имаат проблеми со тоа да направат нешто над најниската конфигурација. За разлика од игри што се чини дека поминуваат низ одделни екрани без добра причина, има смисла дека овој наслов не вклучува функција, бидејќи технички проблем може да го направат катастрофа.

[Total: 0 Rata-rata: 0/5]