Како да се оживеете во брзините 5: Ниво 100 и награди

Cara Menghidupkan Kembali di Gears 5: Level 100 dan Hadiah 1

Како да се оживеете во брзините 5: Ниво 100 и награди 1

Значи, мислите дека сте апсолутно мултиплеер животно 5-та опремаДа? Застрелан преку вашиот непријател и одвојте пченица од шега? Вашата пила оди во салата на ваша лична слава? Можеби вие стоите на куп PVP трупови и размислувате: “Дали навистина бегам од сите мои избори овде?” Имаме добри вести: ќе ви покажеме Како повторно да се вклучите во брзините 5 штом ќе го достигнете врвот на ПВП, и она што можете да го направите од тоа е надвор од можноста во новото искуство во играта.

Како да ги вратите брзините 5: достигнете го Ниво 100 и Награди

Како да се оживеете во брзините 5: Ниво 100 и 2 награди

Ајде да дадеме малку објаснување за тоа што навистина треба да направите за да се Re-Up. Ова не е само за сите, особено за слабо срцето, така што навистина треба да го достигнете скоро Ниво 100 во мултиплеер кампања пред да го знаете тоа.

Откако ќе сте на ниво 100, вие во основа ќе можете да го направите Re-Up наречен Gears 5 Prestige. Вие сте запознаени со активноста на играње група на други стрелците или слушате луѓе што викаат за Престиж на Интернет, но ако ви треба освежување: тоа е во основа како пауза за меко ниво за вашите мултиплеер записи, иако ќе ги зачувате сите свои достигнувања и картички . Reе добиете награда од играта за ре-upping, иако тоа е само една работа што можете да изберете да ја направите кога ќе се искачите во арената ПВП. Може да се надевате на мисијата Operations and Task Tours што ќе се појави во топлината, па ако не сте сигурни, немојте само да скокате во шанса веднаш да се преуредите, освен ако навистина не ја сакате кожата што ќе ја добиете: Слушнавме дека некое камо е на картичката, а сегашниот подарок беше кожата обоена од крв.

Beе внимаваме да добиеме повеќе награди што треба да бидат на пат. Не можеме да замислиме дека Коалицијата ќе сака да задржи редок стимул за оние кои избираат длабоко да се вклучат во Gears 5 и неговата содржина со повеќе плеери, особено затоа што тоа е веројатно еден од најзабавните начини да се влезе во насловот. Ако сè уште сте на ограда и знаете како Re-Up навистина не решил дали сакате да го направите тоа или не, тоа е во ред! Продолжете да возите со камионот со пријателите и придружете ни се додека чекаме вистински да започне мапата за содржини на Gears 5.

Треба да направите нешто друго, како да пребарувате за сите оружја на Relic Gears 5? Имаме жешки совети.