Како да се фармите Нано Спорите во Warframe

Cara bertani Nano Spores di Warframe

Научете го најбрзиот начин да се фармите за Нано Спорите во Warframe.

Нано Спорите е многу честа занаетска компонента која се наоѓа во Warframes. Без разлика што сакате да направите, најверојатно ќе ви треба Нано Спорес во одреден момент додека сте во Warframe. За да ви помогнеме, ние го составивме овој практичен водич што ќе ви го олесни земјоделството за Нано Спорите. Willе разговараме и за начини на кои можете да избегнете мелење со купување нано спори. Да се ​​нурнеме.

Како да се занимавате со нано спорите во воените полиња

Нано спорите лесно можат да се најдат за време на мисиите што се одвиваат на Сатурн, Ерис, Нептун и Орокин Дереликт. Обично можете да добиете насекаде од 100-200 + Нано Спори само од завршување на мисии на една од овие локации. Меѓутоа, ако планирате да направите предмети како што се Дера, Банши невроптика или други планови за кои е потребно да се завршат Нано Спорите, можеби ќе треба да соберете големи количини нано спори.

Како да се занимавате со нано спорите во воените полиња

Најдобар начин за фарма за Нано Спорес е да се упатат кон Ерис, Нептун, Сатурн или Орокин Дереликт. Откако на овие планети, побарајте мисија за Преживување или одбрана. Оваа мисија базирана на бранови е совршена за земјоделство за Нано Спорите, затоа што честопати ќе добиете до 3.000 нано спори за секои 5 бранови што ги завршувате. Ова значи дека можете да играте преку десет бранови на мисии за одбрана на една од планетите што ги споменавме погоре и да добиете 6.000 нано спори. Иако можете да завршите неколку бранови на мисии за одбрана или одбрана, да бидам искрен, многу е полесно да се комплетираат 10-15 бранови, а потоа да се рестартира ако навистина пробаш да фармиш за Нано Спори.

Земјоделството за нано спорите со опремено Некрос исто така ќе ја удвои брзината за да ги добиете нано спорите, што ќе го олесни земјоделството за оваа ставка.

Алтернативно, ако не сакате да мелете за Нано Спори, можете да влезете на пазарот и да купите Нано Спори со помош на Платина. Платинум е премија валута во Warframe и можете да дознаете повеќе за платините цени и пакети со одење до другите наши водичи. Вие ќе можете да купите 3.000 нано спори за 30 платина на пазарот.

Сега кога го знаете најдобриот начин да се фармите за Нано Спорите, проверете дали ги преостанатите наши водичи на Warframe за да добиете повеќе длабока помош во бесплатниот стрелец што го игра Digital Extremes.

Oshошуа има диплома за уметности во креативно пишување и го истражува светот на видео игрите онолку долго колку што може да се сети. Тој уживаше во сè, од големи димензии РПГ до мали инди скапоцени камења и сè помеѓу.