Како да ја слушате списокот „Микс на новости“ на YouTube Music

Cara mendengarkan daftar Mix of News on YouTube Musik

YouTube Music е вистинска алтернатива на Spotify, но повеќето корисници забораваат на кралот. Самата одлична G алатка има исто толку потенцијал како и другите сервиси за музика, но недостатокот на идеи или ритам на одлики во однос на другите услуги значи дека платформата не работи толку брзо како што треба. Ова е причината зошто YouTube работи на вашата алатка со нови функции и, особено, нови списоци.

Зачленете се за да добиете најнови технолошки новости во вашето поштенско сандаче. Willе ви испратиме по една е-пошта на ден со резиме на наслови, трикови, споредби, прегледи објавени на нашата веб-страница.

Услуги понудени од Mailchimp

Не толку од тогаш, Јутјуб започна список со нови неделни лансирања кои се натпреваруваат со слични што ги има Spotify и сега доаѓа нов, наречен Вести микс. Register Mix Новите новости се родени за да се натпреваруваат со неделникот Spotify Discovery, кој ни нуди нови песни и уметници што можеби би сакале да ги имаме во нашата библиотека. Некои корисници беа во можност да го пробаат списокот и реалноста е дека не ви треба никаков профит или фаза на бета фаза, само користете ја врската што ќе ја оставиме во статијата и можете сами да ја видите.

Како ја внесувате списокот „Новости микс“ и што ќе најдеме во него?

Измешајте ги списоците со новости од музиката на YouTube

Прво, ние објаснуваме како да пристапите до списокот. За да го направите ова, со помош на оваа врска можете да ја внесете листата со новости и од апликацијата YouTube Music од верзијата на компјутер. Овој список со мешани новости ќе биде целосно прилагодлив за корисниците, бидејќи нема да биде ист за сите корисници за разлика од списокот на вести што видовме во минатото.

Списокот „Новости микс“ се заснова на песната што ви се допаѓа и исто така на листата што обично ја слушате. Овој список ќе се ажурира секоја среда и содржи околу 49 песни, повеќето од нив од уметници што можеби сте ги чуле (или слично). Многу е вообичаено повеќето песни на списокот што никогаш не ги слушате, затоа што тоа ќе бидат вести за вас. Можеш ли да кажеш? YouTube Кои песни од избраните песни ви се допаѓаат и кои не се подобруваат секоја недела.

Корисниците кои честопати користат YouTube Music (затоа што ова е важно, така што платформата знае што ви се допаѓа) се увериле дека повеќето песни што ги слушаат на оваа листа се многу убави и дека многу од нив дури и ја додале во својата библиотека. Дали ќе го пробате?

Други вести за … ЈуТјуб