Како добивате автомобил во Dragon Ball Z Kakarot?

Coche en Dragon Ball Z Kakarot

Ние објаснуваме кога и како можете да добиете автомобил во Dragon Ball Z Kakarot, ладно лебдечко возило да учествува во трката

Светот на играта е огромен, и покрај тоа што можете да летате, можете да се движите побрзо низ области на други начини. Од самиот почеток, транспортот беше прилично ограничен, достапен беше само облакот за летање Гоку, и мораше да напреднете малку за да можете да го отворите.

Доколку ве интересираат други упатства со Dragon Ball Z Какарот:

Автомобилот во Змеј Бал З Какарот – Како го добивате?

За да добиете автомобил, мора да напредувате сè додека не стигнете до Android Saga. По неколку мисии, вие ќе бидете одговорни да разговарате со Булма за да направите автомобил за вас. Во тоа време, ќе ја отклучите играта R&D или R&D систем, кој ќе ви овозможи да креирате, адаптирате и подобрите роботи и возила.

Сега, откако ќе ја отклучите R&D, треба да разговарате само со Булма и таа ќе го направи потребното возило доколку ги имате потребните материјали. Затоа, не одложувајте и замолете го да произведе лебдечки автомобили за да учествува во трката за игри.

Автомобилот во Змеј Бал З Какарот – Материјал

Материјалот не е премногу комплициран за добивање, но можеби нема да го имате. Значи, ако сакате да напредувате, треба да:

  • 1 дел или предниот
  • 1 дел или контролен дел
  • 9000 инженери
  • 1 дел или задниот дел
  • 1 млазен дел или парче

Како да направите дел?

Сега, сите делови или парчиња може да се произведат и да имаат свои рецепти или формули:

  • Преден или пресек: 2.250 Зени + 1 железо + 2 тешки завртки S + 2 завртки за тешки товари L
  • Контролни делови: 2.250 Зени + 1 железо + 2 тркала на тркала + 2 лежишта на тркалото 2 L
  • Задниот дел: 2.250 Зени + 1 железо + 2 S оска + 2 M оска
  • Авион-делови или парчиња: 2.250 Зени + 1 железо + 2 S челичен орев + 2 L челичен орев

Автомобилот во Змеј Бал З Какарот – Водич за видео

Конечно, и ако се сомневате, ви даваме видео од Hero Gamer каде можете да видите како се произведува пловечкиот автомобил, HoverCar