Како змеј прикажува занданите

Like a Dragon menampilkan ruang bawah tanah 1

Јакуза: Како змеј звучи поинтересно оваа недела.

Сега објави повеќе информации за Јакуза: Како змеј и тоа има врска со подземната „визба“ што ќе ја посетите.

Според тие информации, како што се развива приказната, Касуга и другите ќе го искористат подземниот пат за да се преселат во седиштето на непријателската организација. Областа е опишана како опасна „зандана“ каде „невидливи непријатели и непријателски дупки на човекот“.

Откако ќе се расчисти непријателската организација, ќе можете да ја користите оваа визба како место за израмнување и собирање оружје, оклоп и материјали што може да се најдат во случаи на аташе. Содржината се менува случајно, затоа се препорачува двојно да проверите други артикли.

Случајот со аташе има една ставка, а најчест е производот за обновување на здравјето. Повремено, ќе можете да добиете ретки предмети за засилување на EXP.

Кога ги истражувате занданите, ќе најдете и материјали потребни за да направите ново оружје и оклоп.

Следно, во случајот со аташе, ќе најдете сеф кој е како случај што содржи разни предмети и опрема. Ова ќе бара клучот да се отвори и да содржи поретки предмети, како што е опрема што не е достапна во продавниците. Исто така, може да се најдат сефови од злато и сребро.

Претплатете се на билтенот VG247 Добијте ги сите најдобри битови од VG247 доставени до вашето сандаче секој петок!

Некои сводови во занданата имаат непријатели внатре, а не стока и одеднаш ќе нападнат. Имајте го предвид тоа ако го најдете.

Говорејќи за непријателите, во зандана, вие не само што ќе трчате низ непријателски организации, туку и ретки и уникатни непријатели. Ова вклучува „перверзни“ и затвореници кои се ослободени од затвор и се прилично ретки во градот.

Ако одите во Gematsu, оваа страница ги има сите нови информации преведени за вас.

Оваа игра е закажана за објавување во Јапонија на 12 јануари и ќе пристигне во други региони во 2020 година.