Како лесно да најдете додатоци и складишта за Kodi

https://techiemoe.com/wp-content/uploads/2020/07/Како-лесно-да-најдете-додатоци-и-складишта-за-Kodi.png

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

Коди тој е најдобриот центар за медиуми некогаш создаден, благодарение на неговото складишта и додатоци можеме потенцијално да ја прошириме функционалноста на неодредено време, сепак, со текот на времето, илјадници складишта и додатоци се создадени во илјадници и тешко е да се пронајдат поврзаните ZIP-датотеки и истражувачката работа може да биде предизвик, но благодарение на страницата ТВAddons.ag ќе биде можно да се пронајдат многу лесно. Tvaddons.ag е организиран со пребарување по делови или по број на преземања, но исто така и преку класично интерпункциско пребарување.

Базата на податоци е навистина огромна и од пребарувањата што ги направив секогаш пронајдов сè што ми требаше, но во секој случај можете да го користите и форумот за да побарате дополнителни додатоци што не можете да ги најдете на страницата.

Ајде да провериме како работи ТВ Аддонс.

Како да најдете адитиви и складишта за Kodi на TvAddons.ag

Ако сакаш барајте многу додатоци или складишта за Kodi на TvAddons.ag можете да движете надолу во домот и да изберете разни категории или да пребарувате за поединечни додатоци или складишта.

https://techiemoe.com/wp-content/uploads/2020/07/1593999593_540_Како-лесно-да-најдете-додатоци-и-складишта-за-Kodi.png

Всушност, со кликнување на лупа на горниот десен дел можете рачно да пребарувате додатоци како што сторивме СпортДевил и давање а испраќање да се продолжи со пребарувањето.https://techiemoe.com/wp-content/uploads/2020/07/1593999593_573_Како-лесно-да-најдете-додатоци-и-складишта-за-Kodi.pngАко додатокот е присутен во архивите на TvAddons, резултатот ќе се појави и само кликнете на релативната икона.

https://techiemoe.com/wp-content/uploads/2020/07/1593999593_983_Како-лесно-да-најдете-додатоци-и-складишта-за-Kodi.png

Откако ќе кликнете надодатоци или складишта ќе се отвори страница со сите детали како датумажурирање, автори, лиценца и исто така врската за преземање како на сликата прикачена.

https://techiemoe.com/wp-content/uploads/2020/07/1593999593_920_Како-лесно-да-најдете-додатоци-и-складишта-за-Kodi.png

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!