Камионџиите ја потврдуваат поддршката по лансирањето, со можност за мултиплеер

SomosXbox

Остануваат уште два дена до 19 септември, денот кога возачот на камион ќе пристигне на Xbox One, Playstation 4 и PC. По блискиот развој со активната заедница, од СОЕДЕСКО се задоволни од сработеното. Поддржани со повратни информации од оваа заедница, спроведени се многу промени и прилагодувања за да се прилагодат на она што заедницата смета дека е подобро. Но, покрај тоа, таа служи за подобрување на овој проектниот план, каде Камионџиите ја потврдуваат поддршката по започнувањето.

Преку видеото објавено на официјалниот канал, како и обично, еден од оние што е одговорен за развојот на возачот на камиони сака да ја комуницира ситуацијата со играта за нејзиното лансирање. Ова е при рака, што ни овозможува да зборуваме за надградби и за таа содржина Тие ќе пристигнат по 19 септември.

Возач на камион потврдете поддршка за пост-лансирање, со неколку ажурирања што ќе се обидат да подобрат многу аспекти што остануваат на списокот „што треба да направам“. Главните аспекти што ги спомена, обрнуваат внимание на аспектите како сообраќајот, зголемувањето на бројот на возила и однесувањето на В.И. Но, освен тоа, Возач на камион Се чини дека подготвува други видови содржина што ќе го збогатат искуството, каде елементи како што се подобрувања во „квалитетот на животот“ или напредокот на играта, како и можноста за пристигнување мулти-плеер функција или mod поддршка.

Таму можат да се обидат да понудат нешто далеку подлабоко од она што допрва доаѓа, во кое не пристигнува друг вид експанзија. Во последното видео тие забележаа дека работеле напорно со ресурсите што ги имаат, а тоа е обвинето Возач на камион Не би имал вистинска марка на камиони. Тие се ресурси кои не се достапни, но стартуваат Возач на камион Ова не е крај на развојот. Проширете ја картата, воведете повеќе опции за игри, подобрете ги опциите за напредок, вклучете мултиплеерски одлики и поддршка за режими што можат да се направат Возач на камион Станете многу силна игра на долг рок.

Но, сега сè што треба да сторите е да почекате два дена, до 19 септември, кога возачот на камиони ќе пристигне на Xbox One, Playstation 4 и PC.