Кампањата за дезинтеграција на FPS од Halo Creator трае & # 039; Најмалку 10-12 часа & # 039;

Kampanye Disintegrasi FPS dari Halo Creator Berlangsung 'Minimal 10-12 Jam'

Пред неколку недели, поранешниот развивач на новоформираното студио „Хало“, V1 Interactive, го откри нивниот претстојен стрелец на науката, „Дезинтеграција“.

Маркус Лето се појави во интервју, каде зборуваше за првичните повратни информации на приватната дивизија за теренот за распаѓање, оригиналниот обем на насловот и должината на кампањата. Првично, тимот за развој ја планираше играта за четири до шест часа, но во моментов, кампањата се одвива во „13 мисии, а можеби и минимална кампања од десет до 12 часа“.

Кога започнавме во приватната дивизија, знаевме дека градиме игри со помали фактори на форма. Велиме четири до шест часа. Сега, имаме 13 мисии, а можеби и минимална кампања од десет до 12 часа за вашиот просечен играч. Страна на многу работи, исто така, брзо се развива. Оваа игра се зголеми во обем, а дел од тоа е само затоа што не можеме да си помогнеме: сакаме да ја правиме оваа игра. Но, ние исто така разбираме дека за навистина да создадеме задоволувачко искуство, да ја раскажеме приказната што сакаме да ја раскажеме и да ја пренесеме од страната на мултиплеер, мора да му дадеме на играчот ширина и длабочина за да го направи вредно на прво место.

Youе ве ажурираме откако датумот на објавување ќе биде објавен и списокот со поддржани платформи. Во меѓувреме, видете ја трејлерот за огласи за дезинтекција.

(Извор: ЕДГ октомвриско издание преку WCCFTech)