Капките за пресврт беа откриени за големото финале во Лигата на Овервеч

Капките за пресврт беа откриени за финалето во финалето на Овервејс Лига 1

Големото финале на Овервејт ќе се одржи во Филаделфија во сабота на 29 септември. Ако не можете да стигнете до Велс Фарго Центар, не плашете се – има голем број на бонуси доколку го гледате од дома. Големото финале започнува во 15 часот ЕДТ, еквивалентно на 20 часот во Велика Британија.

Поврзете ги сметките на Твич Твич и Близард и ќе добиете награда за гледање во Сан Франциско Шок, пред лицето на Ванкувер Титанс, за награда од 1,1 милион американски долари. Ние го набројавме ова подолу, а целосниот пост може пронајден на веб-страницата Blizzard.

  • Гледајте 1 час: опашка. Милост, Лусио, Меј и војник: 76 сите висат на излети зад пикап-камиони.
  • Гледајте 2 часа: Икона за финален плеер во 2019 година.
  • Гледајте 3 часа: Гледајте ја топката. Страшно трагач, рушење на топка и Д.Ва со костуми на Хамонд.
Капките за пресврт беа откриени за финалето во финалето на Овервејс Лига 1

Исто така, ќе можете да добиете две капки Лигиски токени, каде што случајна публика ќе ви биде двојно поголема од токенот може да се користи за купување Тимот на Овервеј лига го следи натпреварот. Ова се однесува само на еден пакет-знак, но конечната награда на играта со 100 токни сепак ќе биде активна, дозволувајќи им на мал дел од навивачите бонус од 100, ако гледаат на крајот на играта.

Вклучувањето мора да биде поврзано со вашата сметка на Blizzard за да го активирате ова, со целосни инструкции овде.