Капсуларот овозможува повторно полнење на капсулите Nespresso со заштеда до 80%

Капсуларот овозможува повторно полнење на капсулите Nespresso со заштеда до 80%

На ЦЕС 2019 во Лас Вегас стартап претставува Капсулиер што ќе ви овозможи да ги надополнувате капсулите Неспресо на неодредено време, заштедувајќи многу пари

Капсуларот овозможува повторно полнење на капсулите Nespresso со заштеда до 80%

Колкумина од вас имаат автомобил Непреспо и тие се должни да ги купат соодветните капсули, но не само загадува хаос но тие исто така чинат многу за секое кафе.

Дури и со компатибилни капсули, цената е значајна за секое направено кафе, но има и една стартапи тоа до CES 2019 година од Лас Вегас ќе донесе мала револуција, се нарекува Капсулир и ќе овозможи да се добие капсули кои можат да се полнат бесконечно време погоден за Nespresso машините што го ставаат кафето што го сакаме внатре.

На челични капсули дозволи да добијте заштеда по само 400 кафиња, што за просечно семејство одговара на помалку од 3 месеци употреба, а оттаму заштедите ќе бидат значителни со донесување на цена на секое кафе помалку од 10 центи, споредено со повеќе од 37-45 денес.

Системот се нарекува Капсулир и преку употреба на челични капсули, тоа ќе овозможи превчитате бесконечно пати низ а машина кој прави сè од затворање на вистинската доза на кафе.

Секоја капсула Непреспо потребно е 500 години да бидат дисперзирани во околината додека со овој метод повеќе нема да загадувате и заштедувате многу пари.

На Капсуларната цена е 99 и 36 долари за две капсули за еднократно користење, ќе ви овозможи да ги намалите трошоците по само 400 кафиња, благодарение на околината и портфолиото. Willе видиме дали кафето е добро.

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!