Карактеристики на смртта на смртта Поставување на многу производи од вистински живот

Карактеристики на смртта на смртта Поставување на многу производи од вистински живот 1

Америка е опустошена, Сем. Еве, спуштајќи ја оваа пијалок за енергетски пијалоци


Death Stranding навистина изгледа дека ќе биде многу поинакво искуство од обичните блокбастери на ААА. Не само што играта се чини помалку вклучена отколку што се очекуваше, туку само изгледа како чудна игра. Но, нема да биде доволно чудно за прикажување на најразлични производи од реалниот живот кои се расфрлани низ целата игра.

Можеби сте забележале некои брендови во реалниот живот во најновата снимка од игра објавена на шоуто за игри во Токио. Официјалниот Твитер на Којима Продукција го објави твитот со најразлични производи за игри, вклучувајќи ги и „Пијалок енергетски пијалок“ (кој Сем може да пие за да ме земе брзо во играта) и пар лизгави очила FФ Реј (благодарение на MP1st да се состави целиот список како што се гледа подолу).

Ова може да изгледа чудно, особено за игри кои изгледаат толку експериментални, но Којима секогаш има интерес да става брендови и производи од реалниот живот во неговите игри, како што се спреј за тело Ax и CalorieMate во играта Metal Gear Solid. Без сомнение, поставувањето на производот помага да се олесни дел од буџетот, исто така, мислам. Сите овие добри производи можете да ги проверите, а можеби и повеќе, на Death Stranding кога беше лансиран на 8 ноември.

Карактеристики на смртта на смртта Поставување на многу производи од вистински живот 1