Карта со сите натписи на E.G.O од Фортнит

Peta dengan semua pos E.G.O dari Fortnite

Бидејќи секој четврток се соочуваме со седмични предизвици тука Фортнит. Како и секогаш, има малку од сè, но решивме да ја направиме оваа мапа со EG.O. затоа што тие се протагонисти без сомнение.

Сигурно сега ќе бидете попознати со картата на Fortnite Chapter 2. Вистината е дека јас лично сè уште имам неколку области за посета, но веќе го имам мојот омилен град. Вистината е дека играта бара ова ажурирање многу итно.

Ова е мапа на E.G.O.

Ако се вратиме на предизвикот, постои партнер кој ве принудува да ја знаете локацијата на овој вид база. Тука нема да разговараме за преостанатите предизвици, ако сте пристигнале овде, веќе добро ги знаете. Па ајде да одиме во хаос.

Поточно, она што треба да го направите оваа недела е посета на петте E.G.O. и се отвори во седум гради. Затоа што не сакаме да поминуваме низ гранки и само сакаме да ги решиме вашите сомнежи. Тука имате мапа со сè.

тврди написи на картата

Размислете за недостаток на додатоци за мобилност во моментот и тоа малку ги комплицира работите. Речиси е невозможно да ги посетите сите во еден натпревар. Што се однесува до гајбите, исто така е тешко да се направи тоа на помалку од два или три натпревари. Сметајте дека сега оваа позиција ќе стане место кое често го посетуваат играчите.

Што мислите за оваа локална мапа E.G.O. Го направивме тоа од Фортнит. Ние сакаме да правиме свои мапи. Како што секогаш велиме, ако имате прашања во врска со база, оставете коментар и ние ќе се обидеме да ви помогнеме. Да живее Фортнит!