Кенди Круш оживува со зголемена реалност на Galaxy Note10 и Note10 +

Candy Crush Galaxy Note10

Како дел од пристигнувањето нови паметни телефони од Samsung до пазарот на мобилна телефонија, новиот Galaxy Note10 и Galaxy Note10 + интегрирање на нова технологија во неа Динамички AMOLED дисплеј со сертификација HDR10 +, им нуди на корисниците a реална точност на бојата и поголема удобност за очите.

И во ова издание е еден посебен аспект Зголемена реалност која е во согласност со ликот на Кенди Круш, комбинирајќи ја серијата Game Booster, што го прави возможно оптимизирајте ја играта благодарение на обрасците за игра на секој корисник.

Во согласност со овој Galaxy Note10 Корисниците можат да најдат пооптимални уреди, како за обични така и за фанатични играчи, така и за испраќање Ново и забавно искуство со игриSamsung работеше напорно за тоа создадете ексклузивни искуства со најпопуларните игри за мобилни телефоникако сојуз со популарната игра Кенди Круш Пријатели Сага.

Преку Кенди Круш Пријатели Сага карактер и благодарение на новата функција за зголемена реалност за корисниците на Android, корисниците на Galaxy Note10 и Note10 + можат да пристапат ексклузивно Интеракција на АР со С Пен кога играте.

Ова е многу едноставно тие мора да ги наведат своите уреди на рамна површина за да го видат Јети оживее на екранот и во просторијата. Тие исто така можат да го хранат саканиот карактер Кенди Круш секој ден и играчите можат да добијат награди што можат да ги користат во играта комбинирајќи бонбони. Покрај тоа, можете да ги отклучите забавните карактеристики со акцијата на S Pen’s Air. На пример, со тресење на Пена, Јети ќе започне да танцува.