Кога брзо се полни сојузникот на вашиот паметен телефон?

carga rápida Nova 5t

Еден од најчесто повторувачките проблеми при купување паметен телефон е однапред познавање траење на батеријата или ако има поддршка за брзо полнење, затоа што на овој начин е можно да се исцедат придобивките на паметните телефони во различни ситуации.

Во оваа смисла, еден од уредите што го има технологија за брзо полнење е новата HUAWEI nova 5T, бидејќи комбинира Технологија за superCharge што може да ве однесе во неволја во секое сценарио, пополнете го терминалот во ниеден момент.

Нова 5t камера

Колку брзо го полните вашиот паметен телефон?

Една важна придобивка што е во сопственост Нова 5Т од HUAWEI е дека ја користи секоја секунда од својата батерија, на тој начин постигнувајќи да го задржиме поврзан дури и за кратки периоди на нешто што ќе го цениме и ќе видиме кога можеме да го користиме меѓународниот терминал секој ден.

Сега, ако ја напуштите канцеларијата или училиштето и имате малку време да одите дома, дури и тоа кратко време ќе ви овозможи да додадете батерии во nova 5T. Всушност Технологија SuperCharge или брзо полнење нуди полнење од 0 до 50% од батеријата за само половина час; Таа такса ќе биде доволна за да го одржите активниот мобилен телефон барем до следниот ден.

Ако сте еден од корисниците кој обично работи многу и генерално сте далеку од приклучоци и врски брзо полнење на Нова 5Т има неуморен дух; затоа што благодарение на технологијата SuperCharge, поврзувањето на 10 или 15 минути во кафуле или ресторан не е симболично Може да закрепнете значителен процент на товар.

Прегледајте HUAWEI Нова 5Т

Отфрлете го ново HUAWEI Nova 5T воведува високо квалитетни процесори, Кирин 980, 8 GB RAM меморија, 128 GB складирање плус систем со пет фотоапарати – главна 48MP – и HUAWEI Punch FullView екран, новата 5T е најдобар премиум смартфон од средната класа во индустријата.

Покажете дека тимот HUAWEI има цена од 389.990 долари и е достапен во Crush Blue, Dark Black и Midsummer Purple. Овој паметен телефон може да се купи во сите продавници на Huawei, вклучувајќи ги и онлајн продавниците во Mercado Libre, како и во продавниците за малопродажба: Falabella, Paris, Ripley, ABC, Hites, PC Factory, Walmart. Исто така, ќе биде достапен и на телефонските оператори Кларо, Вом и Мовистар.

Ако сакате да разгледате повеќе информации за овој терминал и да имате корист од брзите такси што ги нуди, ние имаме канална анализа Нова 5Т. YouTube:

Ми се допаѓа ова:

го сакам тоа Оптоварување