Кои се најдобрите апликации за преземање бесплатна музика од YouTube?

Transmitir youtube

Youtube Таа стана една од најпознатите користени веб-платформи во светот и денес има голем број Активни корисници, со што се едни од најпосетуваните. Покрај тоа, се карактеризира со поместување на значително ниво на сообраќај, каде што секојдневно илјадници видеа се прикачени на неговата платформа ширум светот и со милиони репродукции. Без сомнение, таа стана едно од главните страници за забава за корисниците.

Сепак, не постои директен начин до Преземете видеа или музика во живо на YouTube сопствена платформа. Нешто што многу корисници на дневно сакаат да направат за да можат на лесен и брз начин да ги зачуваат видеата на нивните омилени пејачи или омилените сцени на нивниот мобилен уред.

Зошто денес има многу апликации кои ќе ви помогнат да ја извршите оваа акција, и дека тие се достапни за двајцата Андроид и iOS уреди и што можете да ги преземете од Google Play и App Store. На овој начин, овде ви презентираме кои се најдобрите апликации за преземање музика и видеа од оваа веб-страница.

Препорачано за вас >> KickAss Torrent се затвора, кои алтернативни веб-страници за преземање на Torrents сеуште се отворени

Список на 12 најдобри апликации за преземање бесплатна музика и песни од видеата на YouTube за Android и iOS

Повеќето луѓе денес сакаат да имаат во своите Паметни телефони ги омилените песни да слушате во секое време брзо и лесно и исто така без потреба бидете поврзани на Интернет.

За да го направите ова, ние користиме веб портали како YouTube, каде можете да најдете сè што е поврзано со музиката, особено нови песни. Затоа тука ќе ви покажеме кои се најдобрите мобилни апликации што можете да ги користите за да преземете музика и видеа бесплатно од оваа платформа на многу едноставен начин.

Snaptube

Кои се најдобрите апликации за преземање бесплатна музика од YouTube? еден

Апликацијата е моментално достапна за уреди со Android и истата е наведена како една од најдобрите алатки на пазарот. Со Snaptube можете да преземете mp3 музика и видеа на вашиот мобилен телефон без потреба да се претплаќате на платена услуга. Денес се смета за една од најефикасните алатки на мобилните уреди.

Snaptube ви дава можност за преземање музика во формат mp3 и mp4 на вашиот паметен телефон од платформата на YouTube. Ова ви овозможува да ја слушате вашата омилена музика во секое време, без потреба да имате Интернет врска или да чекате да се вчита. Покрај тоа, исто така ви овозможува да преземате видеа од платформата.

Пего

Кои се најдобрите апликации за преземање бесплатна музика од YouTube? 2

Ова е уште едно апликации достапни за мобилни телефони со Android И можеби не е една од најпопуларните на пазарот денес. Со Peggo можете да преземете mp3 музика и видеа било да е тоа од YouTube или платформата SoundCloud и е исто толку ефикасна како и Snaptube.

Има многу атрактивен интерфејс кој ви овозможува да преземате илјадници песни, како и слушајте стриминг песни ако не сакате да ги зачувате на вашиот компјутер, или заради ограничен простор достапен или од која било друга причина.

Што се однесува до тоа како работи, ќе најдете на почетната страница поле за пребарување, таму само го имате за да ја копирате врската од адресата за видео на YouTube што сакате да ја преземете, или само во mp3 или видео.

SaveFrom.net

Кои се најдобрите апликации за преземање бесплатна музика од YouTube? 3

Оваа апликација стана едно од најдобрите решенија. за корисници на iPhone и Android, кога станува збор за преземање музика, можете да ги преземете во бесплатен формат mp3.

За да го направите ова, Можете да преземете SaveFrom од App Store или Google Play и започнете да ја користите на многу едноставен начин, само копирајте ја видео-врската во моторот за пребарување апликации, изберете формат што сакате да го преземете и стартувајте, ова ќе трае само неколку минути во зависност од времетраењето на репродукцијата.

Зачувај од денес се смета за една од најкомплетните апликации на пазарот. Исто така, ви овозможува да инсталирате наставка така што можете директно да влезете во Youtube.

Тубемат

Кои се најдобрите апликации за преземање бесплатна музика од YouTube? 4

Друга апликација достапна на пазарот за мобилни уреди и се карактеризира со одлични перформанси и безбедност во моментот на преземање. Сепак, заради неговиот голем успех, создадени се многу апликации слични на оваа програма со цел да ги збунат корисниците и тие се полни со вируси и малициозен софтвер. Така се препорачува преземете tubemate директно од својата официјална страница Tubemate.net за да се избегне овој вид на дејствување.

Апликација која ќе ви овозможи да преземате секаков вид песни и кои функционираат совршено, со што се избегнувате оперативни грешки во вашиот внатрешен систем. Но, треба да се напомене дека, во споредба со другите програми од овој вид, тој нема многу убав дизајн или како совршен како другите, така што некои корисници не се чувствуваат склони кон тоа.

Тинитуни

Кои се најдобрите апликации за преземање бесплатна музика од YouTube? 5

Ова е уште една опција што можете да ја најдете на пазарот достапна за уредите со Android. Сепак, ова не е на Google Play, што значи дека за да го инсталирате мора да ја имате овозможено опцијата “инсталирајте апликации од непознати извори“На вашиот мобилен уред, ова може да се смени во менито” Settings “>” Security “и да ја активирате оваа опција.

Со Tinytunes можете да преземете музика во mp3 формат и видеа на многу едноставен и брз и потполно бесплатен начин, за да го инсталирате, можете да го направите преку овој линк:

Gtunes музика

Кои се најдобрите апликации за преземање бесплатна музика од YouTube? 6

Една од најнапредните програми во оваа област, има многу моќни машини за пребарување За да пронајдете која било песна што ја сакате, секогаш се ажурира што ќе ви овозможи да ги пронајдете најновите песни.

Покрај тоа, тоа ви овозможува за преземање директно од YouTube во многу брз и безбеден формат на MP3. Сепак, Како и со Tinytunes, оваа програма не е на Google Play, затоа мора да ја инсталирате како непозната апликација на вашиот мобилен уред.

Преземач на YouTube

Преземач на Youtube

Идеална апликација за здружување со веб-страницата на YouTube и започнете со преземање на омилената музика на mp3 формат за вашиот мобилен уред Можете да го направите на многу едноставен и брз начин, овозможувајќи ви да ги имате омилените песни на вашиот паметен телефон и да ги слушате. за нив без да трошат мегабајти или да користите WiFi мрежа.

Што се однесува до тоа како работи е многу едноставно, само преземете го на вашиот компјутер и започнете да го користите, за тоа во рамките менито за преземање ќе се појави лентата за пребарување, таму мора да ја ставите врската до песната што сакате да ја преземете и да го изберете форматот. За неколку секунди или минути ќе биде на менито на вашиот мобилен телефон.

Видеоред

Кои се најдобрите апликации за преземање бесплатна музика од YouTube? 7

Ако барате едноставна апликација за вашиот мобилен, но способен да се придржува на преземањето музика од веб-страницата на Youtube, тогаш Видеоред Таа е една од најдобрите опции за вас. Во него можете да најдете веб пребарувач, кој ќе ви помогне да пребарувате содржина преку музика, но треба да се напомене дека е помалку обемна за остатокот од пазарот.

Во моментот на преземање, можете да преземете содржина на само видео или аудио, изберете го квалитетот ист како форматот. Исто така ви дава можност за да креирате ваш сопствен список за преземања во случај да сакате да преземете две или повеќе песни во исто време. Што се однесува до неговиот интерфејс и дизајн и прилично едноставен, се смета за многу добра апликација за преземање мултимедијални содржини.

NewPipe

Кои се најдобрите апликации за преземање бесплатна музика од YouTube? 8

Многу интересно апликација која е бесплатен софтвер. Во него можеш да гледате репродукции на YouTube, да пуштате музика во позадина, да преземате песни само на mp3, меѓу многу други функции. Покрај тоа, се карактеризира со тоа што е прилично лесна и лесна за употреба програма.

Сепак, важно е да се спомене дека не треба Google Play за да го преземете. Затоа, можете да го пребарувате преку Google или неговата официјална страница и да ја преземете на вашиот мобилен уред. Одлична алатка за спроведување на овој вид акција.

Конвертор на Softorino Youtube

Softorino youtube конвертор

Softorino е достапен за iOS уреди И, исто така, се смета за една од најатрактивните програми за оперативниот систем. Овозможува преземање на видеа и аудио за да може директно да се видат од iPhone, iPod или iPad плеер без проблем.

Понатаму, истата програма е одговорна за форматирање на аудио или видео за да може да се препознае преку мобилниот телефон. треба да се забележи дека Една од предностите на Softorino е тоа што нема никаков вид рекламирање., што го прави многу побрз и поудобен за употреба.

Тек

Пренесете youtube

Тек Тоа е апликација малку поразлично од останатите, со неа можете да започнете да ги слушате вашите песни во стриминг без потреба да преземате но, бидејќи ќе треба да имате интернет, единствената предност е тоа трошите многу малку мобилни податоци со тоа што не репродуцираат никакви слики.

Меѓутоа, ако не сакате да го слушнете на овој начин, можете само да преземете и започнете да уживате директно од вашиот мобилен уред. Добра алтернатива ако сте lубител на музика и сакате да ги имате најдобрите песни на вашиот уред. Може да го најдете на бесплатната продавница за игри.

Spotify

Spotify youtube

Можеби една од најпопуларните апликации. за сите корисници на Android, Се карактеризира со одлични перформанси и, за разлика од повеќето од овие апликации, Spotify е програма што ви овозможува слушајте музички стриминг. Но, ако не сакате да потрошите онолку мобилни податоци колку што сакате да ги слушате омилените песни, можете да ги преземете директно на вашиот компјутер. Ова ќе ви овозможи да ги играат без потреба од Интернет врска.

Сепак, важно е да се спомене тоа Оваа апликација ќе ја добиете на Google Play бесплатно но да уживате во сите ваши опции ќе бара од вас да бидете премиум корисник има дополнителен трошок од друга страна музиката што ја преземате на вашиот уред може да се зачува директно во вашата терминална или надворешна SD-картичка.