Кои се придобивките од FRP ByPass?

Keuntungan FRP ByPass

Придобивки од FRP ByPass

Кои се придобивките од FRP ByPass?

Постојат неколку придобивки од FRP bypass кои ќе ги споменам подолу остануваат со нас за придобивките од FRP ByPass.

Придобивки од FRP ByPass

Што е FRP ByPass?

Бајпас FRP е начин да се заобиколи сметката на Google или Samsung што неодамна беше прилагодена дигитални производи жици.

Ова е навистина заплеткана процедура, но ќе се потрудам да направам едноставна за вас.

За да го отворите FRP ефикасно, прво мора да разберете што работи Android со вашиот гаџет.

Кога ќе добиете преку FRP, некои од придобивките се споменати подолу чекор по чекор.

    Повеќе нема да имате проблеми со најавување кога се најавувате на вашиот мобилен телефон. Ги заборавивте старите овластувања што претходно ги користевте на вашиот телефон на Samsung.

Како го активирате и оневозможувате процесот на FRP?

Во некои случаи изгубени и земени гаџет и измама со големопродажба, Андроид е загрижен за обезбедување осигурување на своите тешки клиенти.

Оваа проверка се однесува на оние кои придружуваат:

Тешко ресетирајте го уредот

Ресетирање на фабриката во поставките

Ако не можете да ги проверите споменатите податоци, не можете да го користите телефонот по ресетирање.

Нема да ви биде дозволено веднаш и завршување на воведните аранжмани сè додека не контактирате со претходниот сопственик.

Заштитата на FRP природно е иницирана како резултат на поставките на сметката. Кога ќе ја внесете вашата сметка на Google, ова ќе го постави слојот FRP Protection на вашиот андроид-гаџет.

Што ако знаеме како да ја овозможиме функцијата FRP:

Одете на поставките “

Слезете надолу и допрете го „Сними“ и потоа допрете го „Вклучи сметка“.

Сега допрете на „Гугл“ и после тоа најавете се таму со вашата голема сметка на Gmail.

Чекор по чекор инструкции за слабеење на FRP:

Започнете со дизајнот

Како да се деактивира FRP

Оттогаш, треба да ја допрете „Гугл рекорд“ и потоа да го допрете симболот за поставки во горниот десен агол

Допрете и избришете сметка.

Некои корисни совети

Значи, ако планирате да го продадете вашиот паметен телефон и не заборавајте да ја избришете вашата сметка на Google од поставките за да извршите ресетирање на фабрички податоци на вашиот Android телефон, кога лицето пред вас купува мобилен телефон од вас ќе избегнете какви било непријатности од ваша страна .

Ние ќе ве советуваме да не направите ресетирање на фабрички податоци откако ќе ја смените лозинката на сметката на Google. Мора да почекате најмалку 24 часа откако ќе направите ресетирање на фабрички податоци.

Се надевам дека ви се допаѓа оваа статија. Ви благодарам што прочитавте.

Поими за пребарување:

    https: // androclue com / што-што-се-предности-на-frp-бајпас /