Колекционерско издание WWE 2K20 | Сите упатства за нарачка за Делукс верзија

WWE 2K20 Collector's Edition

2K Games го објави тоа Колекционерско издание WWE 2K20 за годинашни рати на франшиза. Не само тоа, исто така можете да купите Делукс верзија од титули во борење за да добиете дополнителни бонуси. За да добиете ниско ниво разлика меѓу овие изданија, можете да видите водич за нарачки под Ги содржи сите информации за Колекционерско издание WWE 2K20 и Deluxe Edition, па видете кој има повеќе смисла за вашата колекција на игри.

Колекционерско издание WWE 2K20 | Делукс верзија

Колекционерско издание WWE 2K20

Да започнеме со Deluxe Edition. Може да ја купите верзијата за игра во дигитален или физички формат, и има многу додатоци што не можете да ги добиете со стандардното издание.

ИСТО: Ексклузивноста на Epic Ooblets генерира илјадници пораки за омраза, тврди дев

Започнување нешто е она што е познато како Забрзувач. Може да добиете пристап до кој било дел од содржината што не може да се отвори откако играта ќе се објави, со навигација во делот за набавка. Ова ќе ви овозможи да го контролирате рангирањето и нивото на атрибути на сите знаци што можат да се репродуцираат.

Купете WWE 2K20 Deluxe Edition

Исто така, ќе добиете комплетен пакет со содржина WWE 2K20 Originals. Оваа содржина по започнувањето ќе го отклучи светот што може да се игра со своја единствена тема и ќе ви даде повеќе пари откако ќе го завршите режимот на главна игра. Покрај тоа, вие сами ќе добиете и други дигитални содржини за бонуси, вклучувајќи ги и плејливите Чајна Суперerstвезди, Хулк Хоган, „Рок 500 долари“ The Rock, and Rock ‘n’ Sock Connection Mankind.

Може да си помогнете и во режимот MYCAREER со „Kickstart“. Ова ви овозможува да ги зголемите рангот и статистиката на MyPlayer со 25 дополнителни поени на атрибути и осум поени за вештина. Willе добиете и бонуси со почеток од 25.000 VC за да добиете повеќе делови, движења и други битови, како и 15 бесплатни бустери, 2.000 бесплатни токени и 400 бесплатни Делукс токени. Конечно, ако претходно нарачате физичка копија, ќе добиете и WWE Supercard Limited Edition картичка.

Колекционерско издание WWE 2K20 | Што е различно?

Колекционерско издание WWE 2K20

Колекционерското издание WWE 2K20 ви дава сè што е наведено погоре во изданието Делукс и неколку други физички колекции. Не можете претходно да ја нарачате оваа верзија дигитално, па ако ја сакате, мора да купите физичка копија. Тоа прикажа 20-годишнина тема за Smackdown, која беше кул.

Две колекции вклучени се ексклузивни SmackDown WWE! Реликвија на здолништето на прстенот, која се истакнуваше на настанот од 2002 до 2008 година, и ограничено издание на WWE Smackdown! Плакер за потписи на легендите. Ова ќе го потпишат Курт Англ, Реј Мистерио или Еџ. За да нарачате кое било издание, отворете го Продавница за игри 2K.


GameRevolution е учесник во Програмата за соработници на Амазон АД, програма за придружна реклама, дизајнирана да обезбеди средства за страниците да заработуваат рекламни трошоци со поставување на огласи и поврзување со Amazon.com.