Команди и измамник Возраста на чудата Планетата

Perintah dan Cheat Age of Wonders Planetfall
Планетата од измамници од чудата го нареди кодот

Добредојдовте на Упатството за шифри со широчина на чудата Planetfall, измами, командни конзоли, каде ќе објасниме како да добиете неограничени ресурси и ресурси.

Планетата на измамници од чудата – како да ја активирам конзолата?

Лесно е колку и да притиснете три копчиња одеднаш: Ctrl + Alt + C. Knowе знаете дека сте направиле добро затоа што конзолата ќе се отвори директно. Откако ќе се отвори, треба само да го внесете кодот, командата или трикот, да го притиснете Enter и да уживате во измамникот.

И, секако, ќе ви ги дадеме сите трикови достапни во играта:

Возраст од чуда Планетите на планетите – нарачки или кодови

Можете да ги повикате сè што сакате, трикови, командни конзоли или код. Факт е дека ние ги објаснуваме ефектите од сè подолу:

  • Мапи и маглабаренц: Ја истражувате мапата и исто така ја елиминирате маглата од војната.
  • Истражете ја картататасман: Како порано, но без да се отстрани маглата од војната
  • Неограничено движењеКрујфф: придобивките се за сите единици
  • Ниво нагорехауер: И единиците и хероите на избраните трупи се израмнија
  • Победи автоматскиеј: Вие победивте во тековната игра директно
  • Истражувањето е завршеноЛевоенек: Веднаш завршете ја тековната истрага
  • Производството е завршенофилипс: Веднаш завршете ја редот на производство на сите градови
  • Енергија и Космитарембрант: Гарантира 100.000 енергија и космити

Видео – други трикови

Ние не сме многу поддржувачи за преземање на кој било надворешен софтвер, но ако сакате да играте игра, треба да знаете. Затоа, ние ви го оставаме ова видео каде ќе видите како работи измамничкиот мотор кој е многу популарен, во основа затоа што ви овозможува да имате неограничена точка за енергија, космит и вештина. И покрај тоа што вреди? според наше мислење, не, затоа преземете нешто ако имате командна команда со која можете да добиете енергија и козметика од 100.000 до 100.000