Кома 2: Злобни сестри беше објавена за Xbox One и компјутер

Кома 2: Злобни сестри беше објавена за Xbox One и компјутер

Инвеститорот на Devespresso Games заедно со уредникот Дигерати, штотуку го објавија последниот наслов на вториот дел од хорор авантурата и опстанокот на „Кома: Recut“, кој на крајот ќе се вика „Кома 2: Злобни сестри“.

И покрај тоа што играта сè уште немате датум на објавување, потврдена е платформата до која ќе стигнат, со Xbox One и компјутер (за кои дигиталната платформа не е утврдена) меѓу нив. Трејлерот можете да го видите каде е објавено ова соопштение, подолу:

Кома 2: Чист корејски хорор за преживување

Како што можете да видите преку трејлерот, оваа нова рата од Кома уште еднаш има аниме естетска и ќе ја има разговор, истрага, акција и терористичка фаза. Уште еднаш ќе се воспостави во Кореја, но овој пат ќе ја реализираме Мина Парк, која се буди среде ноќ во напуштено училиште во очекување на сериозна опасност и закана од кралството во сенка. Тоа беше темно и злобно место, каде што тој не би бил сам, но ќе има некој друг со него … и имал за цел да го убие.

Меѓу одликите на Кома 2: Злобни сестри, се издвојува следново:

  • АИ е целосно ажурирана.
  • Ividивописни, рачно нацртани слики во стрипови и игри.
  • Дизајн на објекти за да се справи со критични ситуации во животот или смртта.
  • Истражете ја областа за да ги откриете нејзините темни тајни.
  • Најдете ресурси за да преживеете смртоносна средба.
  • Отклучете алатки и ажурирања за да достигнете области што претходно биле недостапни.
  • Скријте за да избегнете откривање и убиство.

Кома 2: Злобни сестри, исто така, ќе пристигнат со преводи на шпански. Штом имаме дополнителни информации или да се објави датумот на објавување, ќе ви ги дадеме сите детали.