КОНАМИ ќе ги револуционизира придружувањата со два нови турнири ПЕС 2020

KONAMI akan merevolusi esports dengan dua turnamen PES 2020 baru

КОНАМИ ќе го промени обемот на спортот со два нови турнири кои доаѓаат на ПЕС 2020.

Почнувајќи од декември, eFootball.Open ќе ги види најдобрите аматерски играчи околу лице в лице.

Опен ќе ја замени старата конкуренција на ПЕС лига со корисници кои се натпреваруваат исклучиво во интензивни натпревари од 1v1.


НЕ ЗАРАБОТЕТЕ – ПОБЕДНЕТЕ K СЕКОЈ НЕДЕЛЕНИЕ K 1K BY СЕ ОГЛЕДУВАТЕ ФАНТАСИ ФУДБАЛ


Како работи eFootball. Отворен?

Користејќи го новиот режим на натпревар на ПЕС 2020, играчите ќе изберат еден клуб за време на периодот на регистрација со кој потоа ќе се натпреваруваат за време на турнирот.

За да го направиме најпристапното натпреварување во фудбалските естери, eFootball.Open ќе ги подели играчите на нивоа на „Основно“, „Средно“ и „Експерт“, со натпревари да се одвиваат на секои две недели.

КОНАМИ ќе ги револуционизира придружувањата со два нови турнири ПЕС 2020 1

Само играчите на највисоко ниво на „Експерт“ ќе имаат можност да преминат во Регионалното и светското финале.

Оние кои достигнуваат ниво „Експерт“ имаат можност да добијат големи наградни пари и можат да го привлечат вниманието на врвните светски фудбалски клубови додека ги бараат своите идни eвезди на еФутбол.

Фудбалерите на „Експерт“ ќе бидат рангирани заедно со други играчи на нивната платформа (PS4, Xbox One или компјутер) кои избираат ист клуб, со најдобрите 50 за секој од нив да оди во Финале Интернет.

КОНАМИ ќе ги револуционизира придружувањата со два нови турнири ПЕС 2020 2

Заедно со eFootball.Open, ПЕС одржува и дополнителни турнири за про-играчи кои ќе вклучуваат фудбалски клубови од реалниот свет од Европа.

Конкурсот eFootball.Pro ќе се натпреварува најдобро од најдобрите едни против други со KONAMI ќе објави повеќе детали за ова во наредните недели.

КОНАМИ ќе ги револуционизира придружувањата со два нови турнири ПЕС 2020 3

Повеќе информации за секоја фаза од еФутбол. Отвореното натпреварување може да се најде тука.

eFootball PES 2020 сега е достапен на PlayStation®4, Xbox One и STEAM компјутер.

ВАС 30 FREE БЕСПЛАТНО ПОВТОРНО, СЕГА

КОНАМИ ќе ги револуционизира придружувањата со два нови турнири ПЕС 2020 4
  • Сакате БЕСПЛАТНО обложување на 30 фунти со Бетвеј?
  • Одделни облози како и да сакаш
  • ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ БЕСПЛАТНО ГО СЕГА