Контролата нема да се прикаже HDR за време на лансирањето

Оваа одлика може да дојде подоцна, но нема да пристигне таму за 1 ден.


Контролата бара многу работи. Една од најчудните работи направени од Remedy Entertainment, на пример, додека во исто време е игра која вклучува многу теми и идеи што ги користеле во претходниот наслов. За жал, едно нешто што нема да биде компатибилно е HDR.

На Твитер за 505 Издавач на бренд CM Games, Лукас Лијакос, тој одговори на прашања во врска со поддршката на HDR и потврди дека нема да биде достапен на стартување. Тој рече дека тоа може да се случи подоцна, и дека тој ги доставил сите барања и до издавачите и од развивачите, но се чини фер да се каже дека тоа нема да го видиме на 1 ден.

Иако е малку засрамувачко, Контролата сепак изгледа прилично добро дури и без HDR-от и се надевам дека е нешто што ќе се имплементира подоцна како што рече Лиаскос. Контролата беше лансирана на 27 август и во меѓувреме можете да ја видите трејлерот за диви стартувања.

Нема HDR во која било контролна верзија. PS4 Pro и Xbox One X имаат подобрени карактеристики, да. Сите верзии на конзолата се извршуваат на 30fps.

– Лукас Лијакос (@PadPoet) 22 август 2019 година