Контрола – Како да се премине мотелот на Океавин

Kontrol - Cara Melintasi Oceanview Motel

Во контрола, за време на мисијата за Непознат повикувач, мора да го преминете мотелот Oceanview за да стигнете до телефонската линија. Hotешка линија е Предмет на моќ што делува како директен уред за комуникација со Одборот. Во овој водич ќе ви покажеме едноставен трик за поминување низ Мотел Океансајд.

Контрола – Како да се премине мотелот на Океавин

Вратата до пирамидата на црниот океан

Голем поим за поминување на морето Oceanview Motel е всушност сместен на знакот до собата каде што за прв пат ја видовте Hotline. Мора да застанете на плоштадот и да го притиснете прекинувачот за светло, кој ќе ве испрати во мотелот Oceanview. Веднаш до него е знак што вели „важи правилото 3“.

Кога ќе пристигнете во мотелот, ќе бидете во ходникот полн со врати и клупи за прием. На масата има aвонче. Треба да го притиснете theвончето трипати, за да ја отворите третата врата на крајот од салата, лево.

Одете во собата и на неа ќе најдете клуч со црна пирамида. Сега, вратете се покрај приемната маса до другите врати со симболи и отворете ја вратата со црна пирамида, полна, на неа. Во внатрешноста на вратата има фотографија од вас како стои на влезот, веднаш пред просторијата на Hotешка линија.

До неа, ќе најдете друга ламба. Треба да го повлечете прекинувачот за светло трипати за да се смени реалноста, и повторно да се пронајдете во ходникот што води кон theешка линија, но овој пат со силен патент под нозете. Отворете го патот до Hotешка линија и понесете го.

Willе бидете телепортирани во друг предизвик на Астрал Авион, но сè што треба да направите е да успеете во Hotешка линија и ќе успеете.