Контрола: Не пропуштајте спектакуларно видео 4K од системот за паранормални борби

Контрола: Не пропуштајте спектакуларно видео 4K од системот за паранормални борби

Во август има свое име и тоа е Control, новата игра на Remedy ќе биде објавена за неколку недели и затоа студиото објавува ново видео на кое се прикажува спектакуларен борбен систем на играта. По гледањето на ова ново видео, можеме да продолжиме со интуиција дека борбениот систем е еволуција на она што се гледа во Quantum Break, но дава доволно вести за да се обезбеди брутален момент.

По инвазијата на тајните агенти од закани од други светови во Newујорк, essеси Фаден стана новиот директор кој мораше да се бори за да ја врати контролата. Играчите ќе го следат essеси во неговата лична потрага да добијат одговори за неговото минато и тешко натприродни способности и реактивна средина додека патуваат низ длабокиот и неверојатен свет, во оваа натприродна акција авантуристичка игра.

Контролирајте го системот за видео битки

  • Истражете ја разноликоста на животната средина и архитектурата што се смени во овој неочекуван свет, кој се наоѓа во зградата на Yorkујорк.
  • Дефинирајте го режимот на вашата игра преку интегрирање на натприродни вештини, надградби и оружје што може да се модифицираат.
  • Динамичкото опкружување ја зголемува можноста за борба со оглед на неговиот капацитет за уништување и комплексни промени што целосно ја менуваат животната средина.
  • Уживајте во брутален и мрачен свет каде што секојдневната реалност е расипана од другите светски сили.

Контролата ќе биде достапна на Xbox One на 27 август.

Можеби ве интересира