Концептот за вештина за Еш и БОБ е објавен во PvE режимот на Overwatch 2 – Fortnite ентузијасти

Konsep keterampilan untuk Ashe dan B.O.B diterbitkan dalam mode PvE dari Overwatch 2 - Fortnite Penggemar

Overwatch 2 ќе биде нова слика што ќе ја преземе популарната видео игра на Blizzard Entertainment за 2020 година. И, навивачите се прашуваат какви нови вештини ќе имаат новите херои во режимот «PvE» во следниот натпревар.

Всушност, играчот ја истражувал и ја зголеми можноста за нови вештини што ќе ги стекнат хероите «Ashe» и «BOB» за режимот Overvatch 2 PvE.

Преку: Blizzard Entertainment

Како што коментираат програмерите за време на презентацијата на втората рата за прекумерната мрежа на настанот во BlizzCon за 2019 година. Режим на игра PvE Ова ќе биде различно од другите режими во однос на секој играч кој има нов пакет на вештини.

За вештините

Забележано дека хероите ќе отклучат нови вештини на секои десет нивоа, што се движи од 1 до 50. Затоа, играчите мора да го подигнат нивото на нивните карактери во режимот на приказни PvE за да добијат нови вештини.

Досега се проценува дека Вештините што не можат да се отклучат им служат на хероите на Еш и БОБ индивидуално, а понекогаш и заедно. Всушност, подолу можете да видите описен постер за вештините на двата лика:

Концептот за вештина за Еш и БОБ е објавен во PvE режимот на Overwatch 2 - Fortnite ентузијасти 1 Преку: кал-номен-службен

Сепак, мора да се земе предвид дека објавените вештини се само идеи или проценки за она што може да се случи и за двата лика. Бидејќи инвеститорот не откри повеќе детали за овој проблем.