Копчето Амазон цртичка пристигнува во Италија: Еве ја револуцијата во купувањето дома

https://techiemoe.com/wp-content/uploads/2020/07/Копчето-Амазон-цртичка-пристигнува-во-Италија-Еве-ја-револуцијата-во.png

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

Копчето Амазон цртичка пристигнува во Италија: Еве ја револуцијата во купувањето дома

Копчето Амазон цртичка пристигнува во Италија и ветува дека ќе се револуционизира на трошок што го правиме дома со автоматизирање на различни дневни операции

Копче за цртичка на Амазон во пракса тоа е мал предмет што треба да се вметне во нашата оставата, чајната кујна и еднаш конфигуриран со посакуваниот производ ќе биде доволно кликнете на малото копче за брзо да го примите дома.

Навистина Копче за цртичка на Амазон се поврзува на мрежата преку Вифи и еднаш конфигуриран на производ, на пример специфичен бренд на млеко со долг живот, еднаш вметнат во копчето преку апликацијата на паметен телефон уделот на залихите и количината за нарачка кога ќе забележиме дека сме под залиха само еден клик за да ја нарачате посакуваната количина.

Копчето Amazon Dash е создадено за да се поедностави онлајн купувањето храна и производи од непрехранбени производи и во моментов е исто така достапно во Италија и овозможува интеграција со веб и мобилни апликации да креираат список за купување и да продолжат со купувањето. Од следниот 15 ноември можете да купите копчиња за цртички со 27 производи што ќе најдете подолу:

 • Аце
 • Барила
 • Биорепаир
 • Брабантија
 • Вергнано кафе 1882 година
 • Цртичка
 • Дервент
 • Дурекс
 • Самовила
 • Заврши
 • ГБЦ
 • Illилет
 • Хуги
 • Кленекс
 • Ангелика
 • Линии
 • Специјалист за линии
 • Мулино Бјанко
 • Нерф
 • Нобо
 • Памперс
 • Пелини
 • Играј-Дох
 • Рексел
 • Скол
 • ролни за пешкири
 • Скотноне
 • Тампакс

Користете Копче за цртичка на Амазон тоа е навистина многу едноставно тој е конфигуриран со паметниот телефон преку апликација и wi-fi и можете да ја конфигурирате количината за нарачка. Откако ќе го притиснеме копчето, ќе добиеме известување и нарачката нема да започне ако случајно го притиснеме копчето двапати по ред, бидејќи нарачката нема да биде прифатена ако претходната не е доставена.

https://techiemoe.com/wp-content/uploads/2020/07/1593983731_632_Копчето-Амазон-цртичка-пристигнува-во-Италија-Еве-ја-револуцијата-во.png

Копчето за цртичка е веќе достапно на Amazon.it со единечна цена од 4,99 € за секој производ што ќе биде целосно вратен при првото купување.

Не знам за вас, но верувам дека овој систем сè уште има простор за подобрување, особено за програмирање на секое копче за цртичка што може да биде единствено според уредот и да не е претходно наместено од куќата, дури и ако можеби Амазон сака да спречи збунување на копчињата за цртичка и да започне нарачки несакани Можеби имплементација со е-врска приказ што го прикажува името на производот би бил мудар избор.

Инфо и купете го копчето Амазон цртичка

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!