Кој е резултатот на Макс Геар во ordsујорк Диви вооружените единици 2?

Кој е резултатот на Макс Геар во ordsујорк Диви вооружените единици 2?  1

Warујорк воени лидери додадете тон нова содржина на Дивизија 2, дури и зголемувајќи го максимумот на Gear Score за да ги ограбувате што ќе ги добиете додека играте. Ова го прави проширувањето вредно за вашето време, затоа што природно ќе добиете подобра опрема при истражување на ујорк. Ова се сите информации што ви требаат.

На оваа страница:

Кој е резултатот на Макс Геар во Commујорк воен командант?

Од воведувањето на воениот меч за проширување во Yorkујорк, новиот максимален резултат на брзината во Дивизија 2 е 515. Ова е 15 повеќе отколку што е можно во основните игри на ДЦ, така што има многу работи што треба да направите кога играте.

Како да набавите предмети од 515 поени

Треба да купите Warlords of New York проширување за The Division 2 за да пристапите до 515 опрема. Ако се вратите на новата DC опрема, ќе бидете минимизирани, бидејќи максимумот за таа област е уште 500. getе добиете плен резултат од 515 со завршување на мисиите, од случајни капки и со отворање на кешот. Вие не можете да го дадете вашиот резултат од 515 степени на пренос на оние кои немаат командант за воена експанзија во Newујорк, бидејќи нема да имаат доволно високо ниво за да го користат.

Кој е резултатот на Макс Геар во ordsујорк Диви вооружените единици 2?  1

Тоа е сè што треба да знаете за барањата за стоматолошки резултат во Дивизија 2. За повеќе информации во врска со оваа игра, не заборавајте да го проверите прегледот на Мајк за „Warlords of New York“. Исто така, можете да ја посетите нашата преглед на основните игри.