КУЗ: Како е досега вашето знаење за сезоната X?

КУЗ: Како е досега вашето знаење за сезоната X?

Сезона X штотуку пристигна на островот на 1 август и сакаме да ве прашаме колку добро знаете за нови содржини!

Сезоната X започнува со голема експлозија како ГРУБО. Механизми почнуваат да слетаат. Дефинитивно е приказна за мешавина од одлична козметичка содржина и сомнителни промени во играта.

Дури и да е така, јасно е дека епските игри работеле многу напорно за да ни обезбедат искуство со кое се смени металот Фортнит. Redeploys Glider овозможува безбедна ротација од високите места, но среќни сме што можеме да видиме други видови на крајни игри што се повнимателни за прв пат по повеќе од една година.

КУЗ: Како е досега вашето знаење за сезоната X? 1Подготвени да паднете горе-долу, без повторно работење?

Како и сезоната што беше лансирана пред извесно време, мислевме дека би било забавно да се одржи квиз за нашите членови. Оваа информација е свежа во сеќавањето на сите и може да има неколку детали што ги пропушти сите. Нема притисок, но победникот може да им фали на другите во коментари за чување на нивните информации.

Сега, што влеговме во овој предизвик? Отидовме напред и испрскавме малку од сè, од кожа и оружје до настани и промени во локацијата. Б.Р.У.Т.Е. направи неколку настапи во текот на. Се надевам дека нема да ви го уништи резултатот од квиз како што ги уништува градежните и играчите во играта.

Така што сè има смисла, квизот го ограничуваме на 15 прашања. Проценуваме дека ќе бидат потребни околу 2 до 4 минути за да се заврши во зависност од тоа колку брзо сте со вашиот одговор.

Иако правењето нешто погрешно може да биде застрашувачко, овој квиз ќе ви го каже вистинскиот одговор потоа за да бидете сигурни дека го знаете тоа за идно знаење. Во нашата книга, кој знае дека сè е најдобриот пријател околу вас!

Можете ли да одговорите на сè во Сезона X, без да добиете погрешен одговор? Откријте подолу и не заборавајте да се забавувате! Бидете сигурни дека ќе ни ги дадете вашите резултати во коментарите подолу.