Купување фрижидер на Fallout 76 чини седум долари, а заедницата не му се допаѓа

Membeli kulkas di Fallout 76 berharga tujuh dolar, dan komunitas itu tidak suka

Проблемот малку се смири, но кога излезе Fallout 76, не можевме да престанеме да ги гледаме вестите за него и неговите лоши одлуки Бетесда. Оттогаш, компанијата се обиде ревитализирајте го, но не сè работи како што треба.

Последното нешто што не навлезе премногу во општеството не е ниту повеќе ниту помалку фрижидер, како што видовме на VG 24/7. Да, можеме да го добиеме Падот 76 да ги задржиме нашите храна и пијалоци таму, така што е потребно 50% подолго од вообичаеното да се расипе. Напис што го бараа многу играчи и дека Бетесда ја пушти во продажба 700 атоми.

Реалните пари се околу седум долари. Aintsалбите доаѓаат, од една страна, бидејќи цената е само два долари поевтина од DLC Автоматско за Fallout 4, што не е наставка како што вели, но вклучува повеќе содржини отколку што е едноставна фрижидер.

Од друга страна, не е добро така што предметите се многу корисни и треба да се продаваат кога се во сопственост Бетесда Тој рече дека микро плаќањата ќе се вршат исклучиво естетски елемент. Ова не е толку сериозно затоа што атомот може да се постигне со играње на самата игра, но сепак е микро плаќање, и премногу скапо за тоа што е.

Делењето Купување фрижидер на Fallout 76 чини седум долари, а заедницата не му се допаѓа